Bloggeren Therese Lien Andresen anmelder Easywalker Harvey

I samarbeid med Jollyroom har bloggeren Therese Lien Andresen testet barnevognen Easywalker Harvey. Her kan dere lese omtalen hennes!

For en ukes tid siden kom denne vogna i posten fra Jollyroom! Vi var så heldige å få lov til å teste Easywalker Harvey, noe vi gleder oss veldig til!

Førsteinntrykket idet vi pakket opp og monterte vogna var at denne var skikkelig solid! Monteringen var gjort på null komma niks, og det var enkelt å finne alle funksjoner da det sto godt forklart i bruksanvisningen med bilder!

 

Easy Walker bild to_NO.jpg

 

Celina ville rett ut og trille, så hun fylte vognen med lekene sine, ingen hemmelighet at vi er veldig glade i vogner. He he... vi har alt hatt flere vogner fra forskjellige produsenter, og det er virkelig store forskjeller på kvaliteten og brukervennlighet ift bruksområdet!

Vi er mye på camping, og er glade i å gå tur. For oss er det derfor viktig at vognen skal kunne brukes på både asfalt, grus, sti og kjøpesenter! I tillegg skal den være enkel å legge sammen og ta liten plass i bilen. 

Det er første gangen vi tester Easywalker, og dette er noe helt annet enn det vi har hatt tidligere!

 

Easy Walker bild tre_NO.jpg

 

Vognen har supergode hjul, såå digg med hjul uten luft! Den trillet lett og stødig, og jeg må si vi elsker svingbare hjul, det gjør trilling og svinger til en lek!

Med et enkelt grep kan sittedelen justeres i flere sittestillinger, og helt ned til liggende! GULL! Og her snakker vi faktisk ETT enkelt grep, det grå håndtaket sitter på kalesjen, og løftes opp med en hånd. At ikke alle vogner kunne gjort det så enkelt!

Kalesjen har en glidelås så man kan utvide størrelsen, da kommer også nettingen til syne, som sørger for god lufting på solfylte dager :)

 

Easy Walker bild fire_NO.jpg

 

Easywalker Harvey vognene kommer også som duo (med sittedel og bagdel), vi valgte kun sportsdelen ettersom Celina er såpass stor :) Fargen vi valgte heter Classic Breton, og er hvit med grå striper, vi syns fargen var nydelig, og den passer til begge kjønn!

Nå skal jeg fortelle dere noe HELT FANTASTISK! Hold dere fast sier jeg bare. Har du 2 barn som bruker vogn? Eller har du 1 barn og ønsker deg en til?

Easywalker er en fantastisk sportsvogn med meget lang brukstid. Om du kjøper Easywalker Harvey duo med bagdel og sportsdel kan dere når barn nummer to kommer feste liggedelen i understellet og på den måten blir dette den perfekte søskenvogn! JEPP, jeg tuller ikke, er ikke det fantastisk så vet ikke jeg altså!

Vognen har et vendbart sete så du enkelt kan endre sitteretning, og den er lett å legge sammen, også når sittedelen er festet til rammen!

Vognen er dessuten kompatibel med de fleste babybilstolene på markedet og slik kan du enkelt flytte bilstolen mellom vogn og bil uten å måtte vekke den lille. 

Verdt å merke seg: 
- Hev- og senkbart håndtak.
- God fjæring.
- Justerbar rygg med 4 innstillinger, inkludert full hvilestilling.

 

Easy Walker bild fem_NO.jpg

 

Bremsen setter du enkelt på eller av med foten, og ellers er alle knapper/håndtak for justeringer enkle og lette å se! Her er ingen ting tungvint! Som tidligere skrevet er det ikke lufthjul, men skumfylte hjul. En real bonus! Du trenger ikke bekymre deg for å måtte fylle luft, eller å punktere! Fotstøtten justeres enkelt ved å holde inn de to svarte knappene på hver sin side av støtten!

Trekket på vognen er vaskbart, noe trekk må være når man har små barn som gjerne spiser og griser litt når de sitter i vogn! Sikkerhetsbøylen foran kan også tas av om man ønsker det.

Håndtaket på vognen er mykt og veldig behagelig å holde i når man triller, veldig enkelt å justere høyde utifra hva man syns er behagelig.

Celina sa selv at dette var den beste vognen hun hadde sittet i (og ja hun har sittet i mange), denne danker ut både Emmaljunga og Stokke i komfort! Myk og god sittedel, og veldig gode puter rundt 5 punkts selene! Her er det ingen fare for at det skal gnage noe som helst sted for de små!

For min del syns jeg også det var veldig god plass i oppbevaringskurven under vogna, det setter jeg stor pris på da vi gjerne har med oss en del ekstra når vi er ute på tur!

Vi har nå trillet vognen på asfalt, grus, skogsti og på kjøpesenter, det er vel første gang jeg ikke har noe som helst negativt å komme med. Easywalker Harvey er lett, enkel å legge sammen/slå opp, komfortabel for den lille og veldig god å trille. Dette er rett og slett vår desiderte topp favoritt vogn! Du skjønner det ikke selv før du har prøvd den selv.

Selvom vognen er sponset fordi vi skulle teste den, er det viktig for meg at dere vet at dette er min ærlige og oppriktige mening. Hadde det vært noe vi ikke likte ville jeg at dere skulle ha visst det. Men denne vognen har faktisk fått meg til å innse at det er bortkastet å kjøpe en tung og upraktisk Emmaljunga vogn (som mange anbefaler til førstegangs foreldre).

Som nybakt mamma og pappa trenger man en vogn som er lett, god å trille, PRAKTISK og brukervennlig, samt komfortabel for barnet. Med Easywalker Harvey vognene (som forøvrig kommer i flere farger) får du alt dette, og bonusen er at du på sikt kan bruke den som søskenvogn, og da sparer masse penger på å måtte kjøpe en ny vogn!

Jollyroom har et godt utvalg av både sportsvognene og duovognene til Easywalker. Om dere skal kjøpe vogn, enten som nybakte foreldre eller om dere trenger en ny sportsvogn så burde dere virkelig ta en titt og sterkt vurdere dem! Her får man virkelig mye vogn for pengene!

 

Ha en herlig søndag!

Klem fra Therese
 

Easy Walker bild seks_NO.jpg