Julegavetips til barn fra 9-11 år!

Julen nærmer seg med stormskritt og barnas ønskelister fylles opp. Her er det mye «hundevalp» og «ponni» å lese, så klart, og ikke minst de mer diffuse «leker»! Men hva leker en treåring med? Hva interesserer en femåring? Og hva liker en tiåring egentlig å holde på med? Å vite hva man skal kjøpe til barn i forskjellige aldre er ikke alltid like lett, med andre ord. Så vi spurte julegaveneproffene selv, vi! 💝

Kort fortalt bød vi inn en gruppe med herlige barn i ulike aldere til vårt fotostudio. Her inne hadde vi fylt gvlvet med massevis av leker, telt og koselige sittepuffer som de fikk kjenne, klemme og trykke på. Vårt eget barnepanel ga sine ærlige meninger om leker – for hvem er vel de største lekeekspertene om ikke barna selv? 👏 Etter lek og moro ba vi barna om å velge to favorittleker. «Bare to leker» - så dere kan jo tenke dere at det ble noen tøffe beslutninger 😉

 

«Vil bare løpe rundt og filme når jeg kaster opp løvblader»/ Isabell, 10 år

 

Nedenfor ser dere hva som er morsomst akkurat nå, om barna selv får bestemme!

 

 

Linnea, 10 år

linnea_10år.jpg

linnea_10år_skateboard.jpg

«Jeg pleier å male for å slappe av»

 

Kunstnerpakke & Skateboard

Linnea beskriver seg selv som veldig kreativ. Hun bygger gjerne med Lego og tegner for å slappe av. For en kreativ jente som Linnea var settet med fargestifter, vannfarger og tusjpenner et sikkert valg. Vi smygtittet litt under tiden hun tegnet og det så riktig bra ut, en kommende kunstner der kanskje 😉 Etter tegnestunden ble det en del triksing med retrobrettet – et stødig skateboard i cruisermodell!

 

 

 Måns, 10 år 

måns-10år_robot.jpg

måns_10år_sparkcykel.jpg

”Roboten har liksom mer fart enn andre roboter!”            

 

Robot, WowWee MiP & Sparkesykkel

Her har vi en gutt som liker alt fra tv-spill og fotball, til brettspill med familien. Det var derfor litt ekstra vrient for Måns å velge ut bare to favoritter, men til slutt valgte han roboten og sparkesykkelen! Roboten var veldig interessant da den kunne styres med mobilen, noe som skiller seg ut fra andre roboter. Det er liksom mer fart i den, forklarte Måns. Sparkesykkelen valgte han fordi det var sykkelavstand til skolen, og da skulle han kunne sparke dit – morsomt og sunt 👍

 

 

Isabell, 10 år

isabell-10år_saccosäck.jpg

isabell-10år_drönare2.jpg

” Jeg vil løpe rundt og filme når jeg kaster opp løvblader”

 

Drone & Sakkosekk

Det første Isabell så når hun kom inn på fotostudioet var dronen! Hun fortalte at hun elsker høsten og begynte ganske raskt å fantasere om å filme seg selv når hun springer og kaster opp løvblader. Så gøy! 🍂 Noe annet som er herlig med høsten er at man kan kose seg innendørs i en stor og komfortabel sakkosekk, noe som var eksakt det Isabell gjorde! En kul sakkosekk, til en kul jente – perfekt jo! 😎

 

 

«Jeg pleier å male for å slappe av»

 

1. Skateboard

https://www.jollyroom.no/sport/ekstremsport/skateboard

 

2. Kunstnerpakke, Art Park

https://www.jollyroom.no/leker/tegning-hobby/penner-pennal/fargeblyanter/art-pack-kunstnerpakke-210-deler

 

3. Interaktive leker

https://www.jollyroom.no/leker/interaktive-leker

 

4. Sparkesykkel

https://www.jollyroom.no/sport/sparkesykler-kickbikes

 

5. Droner

https://www.jollyroom.no/leker/radiostyrt/droner

 

6. Sakkosekk

https://www.jollyroom.no/barnerommet/barnemobler/sittemobler/sakkosekker-puffer