Ergobaby Omni 360 - Den ultimate bæreselen

For en nybakt forelder er ingenting herligere enn å bære den lille skatten tett inntil kroppen, føle det vesle nurkets varme og kjenne hjerteslagene. I dag skal vi snakke om hvordan dere kan få denne herlige nærheten til barnet samtidig som dere har hendene frie til å få annet gjort. Og ja, vi snakker om bæreseler, men slett ikke en hvilken som helst sele! Vi snakker om Ergobaby Omni 360!

Akkurat som det finnes et hav av tilgjengelige barn og baby-artikler i alle markedets segmenter, finnes det også et hav av bæreseler. Ergobabys Omni 360-bæresele er dog ekstra fiffig og smart. Denne modellen er en kombinasjon av Ergobabys allerede populære bæreseler Adapt og 360, og den kan tilby flere bæremåter som er ergonomiske, enkle og behagelige for både barnet og deg som forelder.

 

«Når du trenger alle alternativ»

 

Omni 360 er komfortabel, ergonomisk og sikker for barnets hofter allerede fra hen er 1 uke gammel og frem til hen veier 15 kg. Denne bæreselen vokser med andre ord i takt med den lille. Dessuten er den designet for amming, hvilket jo er perfekt når dere er ute på tur!

 

Hva er det som gjør Omni 360 så unik?

Ergobaby Omni 360 er den komplette bæreselen. I dag finnes det rett og slett ingenting lignende på markedet. Omni 360 er utviklet for å gjøre din hverdag som forelder litt enklere – uten at du må ofre noe av den herlige nærheten mellom deg og barnet.

- Dere trenger ikke å kjøpe noe ekstra spedbarnsinnlegg.
- Dere har alle bæreposisjoner, det vil si: på magen (både med barnet innover- og utovervendt), på ryggen og på hoften. 
- Ergonomisk i alle bæreposisjoner (M-formet posisjon for barnet).
- Bæreselen er like komfortabel for deg som for barnet ditt, dette takket være skulderremmer som kan krysses og som gir ekstra støtte til korsryggen og dessuten en mer personlig passform.
- Kan brukes allerede fra barnet er nyfødt og frem til hen veier 15 kg.

 

"Alle bæreposisjoner"

Namnlös.png

 

Jevn vektfordeling

At barna våre sitter komfortabelt og sikkert er selvsagt viktig, men et stort pluss er jo om det også er komfortabelt for oss foreldre! Siden vi bærer rundt på barna så mye som vi gjør er det viktig at vekten fordeles jevnt. Omni 360 fordeler barnets vekt over hoftene og skuldrene dine og er designet så du skal kunne vugge og holde gullet ditt med skikkelig støtte i en ergonomisk bæreposisjon.

 

«Optimal komfort»

 

Hofte- og ryggvennlig bæresele

Oni 360 har blitt tildelt «godkjennelser» for sine gode «ryggvennlige» og «hoftevennlige» egenskaper.

1. International Hip Dysplasia Institute godkjente Omni 360 som et hoftevennlig produkt.
2. AGR’s stempel, et symobol som gis til ryggvennlige proukter, ble tildelt Omni 360.

 

trends_mall_i-bloggen_ERGOBABY,-bärsele780X500.jpg

1. Grå 2. Midnattsblå 3. Khakigrønn 4. Svart

Visste du at...?

Det er ikke bare koselig å bære barnet sitt tett inntil seg, det er faktisk flere andre fordeler med det også. For eksempel forsterkes båndet mellom forelder og barn, særlig i de kritiske første månedene når den lille trenger dette som mest. Dessuten gjør denne nærheten at barnet ditt alltid kan observere verden fra orkesterplass – samtidig som hen får nærheten og tryggheten fra deg. Og som vi vet er det ved obsersvasjon og repetisjon de små lærer og med det får utviklet de grunnleggende og viktigste egenskapene, for eksempel språket. Vendt innover mot deg kan den lille se ansiktet ditt og alle dets miner, og vendt utover – som man har muligheten til med Omni 360 – kan hen se de øvrige omgivelsene. 

 

Klem til dere alle! <3

 

Kilder:

https://ergobaby.se/fordelar-med-att-bara-ditt-barn 

http://reirei.se/sv/varumarken/ergobaby/blogg/2017/vad-sager-barnmorskan-om-anknytning-och-barsele