3 ting man ikke kan være foruten på stellerommet

Tips til hjelp for nye foreldre! 

Til å begynne med lurer man kanskje ikke først og fremst på hva man skal ha på stellerommet, men hvor man skal ha selve stellerommet. Skal man ha det på soverommet, badet eller i vaskerommet? Basert på egne erfaringer er vårt tips at det alltid er en fordel med tilgang til vann, og dermed er badet eller vaskerommet best egnet som stellerom. Når man vel har bestemt seg for det er det på tide å finne ut hva man må ha på stellerommet.

Dette bringer oss til vårt første tips:
Tips 1: Bleiebøtte

Hvorfor bleiebøtte? Jo, akkurat som bæsjen blir i bleien, forblir lukten i bleiebøtta – og slik kan man fortsatt ha et friskt og velduftende stellerom. For den som ikke helt vet hvilken bleiebøtte man bør velge kan vi tipse om UBBI bleiebøtte. Denne innovative bleiebøtten stenger lukten effektivt inne, og man kan bruke en hvilken som helst type plastpose i den. Man trenger altså ikke en spesiell refillpose, noe som selvsagt er meget praktisk. 
 

3 ting bilde 2.jpg

3 ting bilde 3.jpg

Bilde: Linnéa Granström

Tips 2: Stellebord 

Med et stellebord får du et fast sted til bleieskiftet. Det er massevis av stellebordmodeller å velge mellom,og de aller fleste kan tilby god og praktisk oppbevaringsplass til alt du og den lille trenger når det er på tide å skifte bleie. 
 
 

3 ting bilde 4.jpg

Tips 3: Bleiestasjon 

I tillegg til stellebordet kan det være fint å ha en bleiestasjon på stellerommet. Her kan man oppbevare alt på samme sted og holde det ryddig og organisert til bleieskiftet. Med bleiestasjonene får man også muligheten til å være fleksibel og ta med utstyret når man er på besøk hos andre. Det er bare å pakke stasjonen full med bleier, våtservietter og salver og stikke av sted!  

3 ting bilde 5.jpg