Skateboard & Rulleskøyter

Vi har massevis av knalltøffe rulleskøyter og inlines til vårens og sommerens utelek. Her kan det virkelig gå unna, for med utstyr fra Powerslide, Roces og SFR garanterer vi timevis med moro på hjul! Velg din favoritt, enten du er nybegynner eller mer dreven. Se også våre kule skateboard som passer perfekt for triksing i skateparken!

23 resultater

Inlines og skateboard til aktive og eventyrlystne barn

Skateboard og inlines er utrolig populære aktiviteter i sommerhalvåret. Overalt ser man skateboards og rollerblades, og å tenke på at skating faktisk var forbudt i Norge helt frem til 1989 synes nærmest absurd i disse dager.

En fin ting med skating og rollerblades er at alle aldersgrupper kan delta. Det finnes gode inlines og skateboard til barn i de fleste sports- og barneforretninger.

Kjøp et par rulleskøyter eller et komplett skateboard til barnet ditt på Jollyroom

Her på Jollyroom har vi selvsagt skateboard til de små. I vårt utvalg vil du finne komplette skateboards til barn, både moderne varianter og de mer oldschool bananbrettene samt selvsagt longboards. I tillegg fører vi fine quarterpipe skateramper man kan leke seg på og til og med sette sammen så man får en skikkelig fet triksekonsoll.

Når det gjelder rollerblades til barna kan vi også her tilby et lekkert utvalg. Hos oss vil du finne stødige og gode inlines de små vil stortrives i. Mange av rulleskøytene har også morsomme og barnevennlige motiver, som Frost, Marvel Avengers etc.

For at du som forelder skal kunne føle deg trygg fører vi gode varemerker her på huset, som Stiga og Roces, for bare å nevne et par. Og siden sikkerheten er noe vi tar på alvor har vi også hjelmer og beskyttelsesutstyr til de små.

Ta gjerne en titt på vår sparkesykkelkategori også, om du er ute etter flere heftige sommeraktiviteter til barnet ditt!

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00

Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven
--%>