Sklier fra Smoby

Alle barn elsker å suse avgårde ned en morsom sklie og kjenne vinden i håret! Her på Jollyroom har vi et stort utvalg morsomme sklier i forskjellige modeller, samtlige sikre, praktiske og naturligvis levert av pålitelige merker!

Smobys leker er alltid herlig fargerike, pedagogiske og utrolig morsomme. Uteleken er rett og slett fullendt med Smobys herlige lekestuer, morsomme sklier, husker og heftige tråbiler! Begi deg ut på eventyr med den frekke springsykkelen eller trehjulssykkelen før du tar deg en velfortjent lunsjpause ved piknikbordet. Frankrikes leketøyskjempe tilbyr også lekekjøkken, supermarkeder og andre morsomme innnedørsleker!

Utfordrende moro med sklier og klatrestativer for barn

Å klatre opp på lekestativet og ta sklia ned igjen er en aktivitet som aldri blir kjedelig! I tillegg til at det er en perfekt måte å trene opp motorikken på er lekeapparatet også morsomt og underholdende. Det finnes utrolig mange ulike klatrestativ, alle designet for å gi ulike typer utfordring etter hva som passer ditt barn best.

For de eldre barna kan det være lurt å skaffe et større klatrestativ som både øker mestringsfølelsen og utfordrer klatreferdighetene. For de minste barna holder det kanskje med en vanlig babysklie, og etter hvert som de blir eldre kan man kjøpe deler som forlenger barnesklien eller kjøpe større sklier som gir ekstra mange sommerfugler i magen idet man suser nedover. Selvfølgelig har vi mindre lekestativ for de yngre barna også, for det er klart at de også skal få være med på moroa!

For varme sommerdager har vi vannsklier i ulike former, sånne som man kan ake seg fremover på magen på og sånne som man kobler hageslangen på slik at det nesten blir som å være på sitt eget badeland! Sett et basseng i enden av vannsklien for å få sommerens beste vannopplevelse i deres egen hage.

Uteleker for store og små

Er det et sted barna tilbringer mye tid på er det lekeplassen. Med alt fra husker og huskestativ til rutsjebaner og klatrevegger kan du være sikker på at barna får mye moro! Her hos Jollyroom finner du det du trenger for å kunne lage tidenes beste lekeplass. Vi fører selvfølgelig kjente merker som SmobyLittle Tikes og Feber, som alle tilbyr artige og stilige utendørsleker for barn. Har du en liten Disney-entusiast der hjemme har vi uteleker med motiv av det også, og ikke minst oppblåsbare vannsklier fra Bestway. Og du? Husk at vi har prisgaranti så du alltid kan være sikker på at du får nettets beste pris på utelekene.