Vintersko & Boots fra Reima

Velg og vrak i vårt store sortiment av vintersko og boots til barna. Hos oss finner du alt fra lette fôrede vintersko til hverdagsbruk, til solide og slitesterke vinterstøvler til barnas elleville utelek. Vi tilbyr vintersko i alle prisklasser og fører populære varemerker som Kavat, Viking, Superfit og Sorel. Hvorfor ikke få unna shoppingen av vintertøy med en gang – til markedets garantert beste priser? Rask levering har vi og. Med gode priser og rask levering gjør vi det enkelt for deg.

Jollyroom har et stort utvalg av Reima barneklær, alt fra UV-klær og dresser til regnklær. Finske Reima designer og produserer kvalitetsplagg som barn skal kunne bevege seg uhindret og leke fritt i, uansett om det snør, regner eller om solen skinner. Vannpytter, is, sand eller leire skal ikke sette en stopper for barnas lekelyst. Reimas produkter er lenge kjent for å ligge i forkant når det gjelder funksjonalitet, kvalitet, sikkerhet og innovasjon. Alle produkter testes og godkjennes dessuten av verdens mest oppriktige og ekte testpanel: barna selv!

13 resultater.

Hold ditt barns føtter varme i høst- og vinterkulden

Når det går mot vinter i vårt fagre land vet vi alle hva værgudene kan overraske oss med. Snø og sludd kan sette en stopper for utelek, men vi nordmenn vet å sette en stopper for dette – med skikkelige vintersko og boots! Med riktig fottøy kan barna leke ute i snøen i timevis uten å måtte ta pauser innendørs for å varme labbene. Om dere er ute og går i skogen, på fjellet eller bare har en harmonisk snøballkrig i hagen spiller ingen rolle, det finnes vintersko med fôr som oppfyller alle de krav dere måtte ha. Våte og kalde føtter kan høre fortiden til med et par varme vintersko eller snowjogs, slik at barnet kan nyte den friske vinterluften – uansett hva værgudene ypper seg med!

Stort utvalg av vintersko og boots

Hos oss på Jollyroom finner dere et bredt utvalg av sko og boots, fôrede vinterstøvler og vintersko til barn fra markedets beste varemerker. Vi har förede sko og boots til barn i alle aldre og i massevis av modeller, farger og størrelser, mange av dem utstyrt med pålitelig og funksjonell GORE-TEX for å virkelig kunne takle enhver værtype. Ta en titt i vårt herlige sortiment og du kommer garantert til å finne et par vintersko som er perfekte for akkurat ditt barn, det være seg om det er gutt eller jente. Velg mellom kjente varemerker som Crocs, Nordbjørn, Reima og Viking!