Steffi Love

Steffi Love Dukke med Baby

Årets leke
4 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

4 IGJEN
279 kr
Veil. Pris: 289 kr
i

Prisinformasjon

Veiledende pris
Leverandørens veiledende salgspris

 

Tidligere pris
Laveste salgspris for dette produktet de siste 30 dagene før prisnedsettelsen trådte i kraft

×
Se prishistorikk

Leveringstid ca. arbeidsdager

Legg i handlekurven

CMS_Club Jollyroom_NO2.png

Finn i butikk

Beskrivelse

Et morsomt lekesett med en gravid dukke og en baby fra Steffi Love. Steffi Love venter barn, hun har en stor mage med en liten baby inni. Dukken har flere lyd-funksjoner, som gjør leken ekstra morsom. La barnet leke med Steffi og ønske den lille babyen velkommen til verden. Begynn det koselige babyeventyret ved å lytte til babyens hjerte. Når man løfter på Steffis gravide mage, hører man babyen gråte. Vend Steffis mage for å gjøre den normal igjen og ta opp den gråtende babyen. For å trøste babyen nynner Steffi en vuggesang, babyen babler søtt før den sovner. Etter leggetid våkner den, babyen har en sprudlende latter når den leker. Dukken kommer med flere tilbehør.

Anbefalt alder: Fra 3 år.

Steffi Love Doll with Baby ble kåret til Årets Innovative leketøy 2021 av Lek & Babybranchen.

Juryens begrunnelse: Den populære graviddukken Steffi Love er videreutviklet og kommer nå med lyd! Du kan høre babyens hjerteslag, høre babyen gråte, og lytte når Steffi nynner en vuggevise. Babyen kan også bable og le. Juryen liker at Steffi nå er enda mer realistisk, og at barn kan oppleve en ny dimensjon i leken sin, både med babyen i magen og med den nyfødte babyen.
  • - Ikke egnet for barn under 3 år pga. smådeler.

Art:  10098481

Få mer inspirasjon her

Produktspesifikasjon

Batterikrav 2 stk. AA-batterier (inkludert)
Materiale Plast
Lengde (cm) 29

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data