Kontakt oss

Har du spørsmål?

Henvend deg gjerne til vår kundeservice dersom du vil ha mer informasjon om våre produkter, har spørsmål om våre generelle vilkår, angrerett, reklamasjon eller annet i forbindelse med bestilling og kjøp av våre produkter. Våre ansatte har god kunnskap innen området og hjelper deg gjerne med dine spørsmål gjeldende vårt sortiment.

Du kontakter vår kundeservice ved å sende en e-post eller ringe oss. Dersom ditt spørsmål gjelder en bestilling er vi takknemlige for at du oppgir ordrenummeret i din henvendelse.

Vi har som mål å besvare samtlige henvendelser innen 24 timer (hverdager), vi gjør alltid vårt beste for å oppfylle målet selv på dager der vi ikke er fullt bemannet. Husk at vår kundeservice ikke har åpent på lørdager, søndager og helligdager.

Vi setter også pris på din tilbakemelding dersom du har synspunkter, klager eller tips.

Jollyroom AS, organisasjonsnummer: 995 738 279
Nettbutikk: www.jollyroom.no

Postadresse:

 Jollyroom AS
c/o Jollyroom AB
Tagenevägen 58
425 37 Hisings Kärra
Sverige

Kundeservice:

E-post: Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema.

Telefon: 33 50 93 50

Åpningstider: Mandag til fredag: kl 10.00-17.00

Lørdag, søndag og helligdager: Stengt

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven