Utemøbler

Skap et hyggelig utemiljø til barna dine med varer fra vårt store utvalg av utemøbler til barn. Fra lekne hengekøyer og piknikbord til fantasifulle lekekjøkken – vi har alt som trengs for å gjøre hagen til et sted hvor barn trives. Utforsk hagemøbler fra kjente merker som JLY, Woodlii og KidKraft. Med solsenger for avslapning og kreative lekekjøkken for morsomme uteaktiviteter, skaper du en herlig uteopplevelse for hele familien. Oppdag gleden ved å dekorere hagen med lekenhet og holdbarhet.
12 resultater.

Utemøbler og hagemøbler

Gjør om hagen din til en fantasifull oase med hagemøbler som er perfekte for familier og barn! Kjøp en koselig hengestol der de små kan lese en bok, eller en solseng med parasoll som gir dem et behagelig sted å nyte sommerbrisen på, samtidig som de er beskyttet mot solen. Oppdag avslappingens magi med nydelige hengekøyer, perfekte til rolige vår- og sommerettermiddager. Til de som vil røre litt på seg, er gyngestolene fra JLY perfekte til å gynge vekk dagens penning med. La barnets fantasi løpe løpsk med et miniatyr lekekjøkken, som gir timevis med kreativ lek utendørs. Eller velg en stilig solstol som tilbyr både komfort og solbeskyttelse med sin smarte design.

La familien omfavne naturen med vårt utvalg av piknikbord og benker som er laget kun for barn og som skaper det perfekte miljøet for familiemåltider ute og lar de små nyte snacks og hobbyaktiviteter i frisk luft. Utforsk merker som JLY, Woodlii og KidKraft som tilbyr slitesterke og fortryllende hagemøbler for barn som tåler deres energiske lek og stimulerer fantasien deres.

Kan man ha utemøbler ute om vinteren?

Når temperaturen synker lurer mange foreldre på om utemøblene deres tåler vinterkulden. Det viktige er å sørge for at møblene dine er godt egnet for alle årstider, spesielt hvis de skal stå ute i de kaldere månedene. Dekk møblene med vanntette trekk under lengre perioder uten bruk for å beskytte dem mot snø og regn. For trebaserte møbler er det viktig å behandle dem med værbestandig lakk eller oljer for å hindre fuktinntrenging og frostskader.

For å forlenge levetiden til utemøblene dine om vinteren, er det best å plassere dem på et skjermet sted, for eksempel en overbygd terrasse, veranda eller vinterhage. Med riktig stell er det derfor fullt mulig å la hagemøblene stå ute i vinterhalvåret, slik at barna kan nyte dem når snøen har smeltet bort.