Gulvtepper

Innred barnerommet med et flott gulvteppe! I vårt sortiment av gulvtepper finner du flotte gulvmatter og tepper til barnerommet – både små tepper, store tepper og morsomme barnetepper. Velg blant rektangulære, figurformede og runde gulvtepper, gulvtepper med dyremotiv og bilbanetepper. På Jollyroom finner du stilige barnegulvtepper til ethvert barnerom!

Toppliste

 • 230 resultater.

  Gulvtepper til barnerommet
  Når man innreder barnerommet, må man ikke glemme gulvteppet. Et lekkert gulvteppe er en avgjørende detalj for rommets stemning. Siden det tross alt er barn som skal holde til der inne, kan det også være lurt å satse på et gulvteppe med fine farger og kanskje et barnevennlig motiv. Et trafikkmønster, for eksempel, så kan de små bruke gulvteppet i leken også!

  En annen ting som er fint med gulvtepper på barnerommet, er at det ikke blir så kaldt for de små føttene. Om man ikke er så redd for gulvteppet sitt, kan man jo også bruke det som beskyttelse for gulvet, når barna skal male eller holde på med lignende sølete ting – noe de fleste barn jo elsker!

  Godt utvalg av gulvtepper til barnerommet hos Jollyroom
  Her på Jollyroom har vi sørget for å ha et godt utvalg av gulvtepper til barna. Vi har gulvtepper i alle størrelser og med alle typer designs, farger og mønstre. Vi har stilfulle tepper, myke bomullstepper og gulvtepper med morsomme og barnevennlige mønstre og motiver, alt sammen fra gode merker som Sebra, Form Living, Minitude og Kids Concept, for bare å nevne noen ganske få. Det er bare å dykke ned i det store utvalget, vi er sikre på at dere finner noe som passer hjemme hos akkurat dere!

  Husk også på at du får et prisløfte når du handler på Jollyroom. Dette betyr at du kan føle deg sikker på å ha fått gulvteppet ditt til nettets beste pris.

  Ta også en titt på vårt øvrige sortiment til barnerommet. Her vil dere finne barnemøbler av alle slag, praktiske oppbevaringsløsninger, lekker og barnevennlig belysning og massevis av annet!