Julegavetips fra LEGO

LEGO er morsomt for både store og små barn, og til og med for foreldre. LEGO er med andre ord den perfekte julegaven. Men, utvalget er enorm, og det kan være vanskelig å velge. Her gir vi dere noen skikkelig gode julegavetips fra LEGO, og går gjennom noen av LEGOs byggeserier – hvilken gave blir ditt barns favoritt?

 

LEGO for de yngste
LEGO er som sagt en favoritt, både blant store og små. Men, i begynnelsen kan det være litt vrient. LEGO DUPLOs kreative byggesett, er derfor et perfekt leketøy for små byggere med stor fantasi. Lek med byggeklossene fra LEGO DUPLO, fremmer alt fra finmotorikk til sosiale evner, og stimulerer ditt barns kreativitet og nysgjerrighet – kloss for kloss.


LEGO Ninjago 
Tre inn i den fengslende NINJAGO-verdenen, og møt det modige ninjateamet, som kjemper mot ondskapens krefter. Med disse detaljrike byggesettene, som inneholder alle karakterer, drager og kjøretøy fra den populære TV-serien, kan vi garantere timevis av eventyrlig lek.


LEGO Super Mario
Hopp inn i Super Marios heftige univers sammen med LEGO. Bygg din første bane og hjelp Mario med å samle mynter. Snurr på plattformen, fly på skyen, og samle en superstjerne med ?-klossen. Konkurrer mot venner, bygg deretter om for å skape nye utfordringer! Kule byggesett med flere interaktive funksjoner, som tar LEGO-leken til neste nivå.


LEGO-jul-kollage-1.png

1. LEGO NINJAGO Ninjabil  2. LEGO DUPLO Classic Klosseboks Deluxe 3. LEGO Friends Andreas hjem 4. LEGO Super Mario Eventyr med Mario – Startbane


LEGO Friends  
Med byggesettene fra LEGO Friends, kan du bli med de fem vennene Olivia, Stephanie, Emma, Andrea og Mia på eventyr. De bor i byen Heartlake City sammen med familie og venner. De elsker dyr og natur, skolen, sport, kafébesøk og morsomme utflukter. Møt fem venner som er unike på sin måte, som barnet ditt kan identifisere seg med og la fantasien få spillerom. Med disse lekesettene får barnet ditt sjansen til å være kreativ, og utforske lek rundt vennskap – fantasifulle rolleleker og muligheten til å bygge opp eventyrlige fortellinger.


LEGO Disney 
LEGO + Disney = sant! La barnet ditt bygge opp magiske verdener med favorittkarakterene sine fra Disney. Gjenskap fortryllende scener og legg ut på eventyr med for eksempel Mikke Mus og vennene hans. Noen av disse lekesettene er dessuten en del av LEGOs byggeserie LEGO 4+. Dette er morsomme sett som er spesielt designede for å være enkle for de yngre barna, og for å styrke selvtilliten deres, har settene enkle byggeinstruksjoner. Modellene har litt større deler, og blir dermed et naturlig steg fra DUPLO til LEGO.


LEGO Super Heroes
Oppdag LEGO Super Heroes, hvor vi har samlet alle dine favoritthelter fra Marvel. Bli med superhelter som Iron Man, Spider-Man, Hulk, Captain America. Wolverine og mange andre Marvel-figurer på heftige eventyr. Med disse settene kan vi garantere timevis med eventyrlig og fantasifull lek.  

LEGO-jul-kollage-2.png

1. LEGO Super Heroes 76192 Avengers: Endgame – Sluttoppgjøret 2. LEGO DUPLO Town Fornøyelsespark 3. LEGO Friends Heartlake Citys kjøpesenter 4. LEGO DUPLO Disney 10941 Minni og Mikkes bursdagstog


Noen andre populære byggeserier fra LEGO, er LEGO City, som tilbyr en verden full av hverdagsmuligheter. Her kan den unge byggeren leke i vei i den livate byen og skape helt egne, unike og fantasifulle fortellinger. I LEGO Star Wars  og LEGO Harry Potter får barna spennende byggeserier med favorittkarakterene sine fra kjente filmer. Til slutt kan vi anbefale LEGO Adult, som er spesielt designet for voksne. Så lokk fram barnet i deg selv, og forbered deg på kreativ og avslappende bygging!  
 

________________________________________________

@ingridwenell