Topp 10 adventskalendere

For barna er det vel knapt noen tid som føles lengre enn ventetiden fram til julaften. Men, selv om ventetiden er lang, kan man gjøre den litt morsommere med en spennende adventskalender. Her har vi samlet våre topp 10 kalenderfavoritter til advent – og det er ikke bare hvilke adventskalendere som helst, her finner du de mest populære kalenderne med barnas favorittkarakterer.


Vil du se hele utvalget av adventskalendere med en gang? Trykk her.


1. Barbie
Barbie er en favoritt hos mange, ikke minst når det gjelder adventskalendere. I denne morsomme kalenderen gjemmer det seg flere forskjellige tilbehør, som tar barnets dukkelek til neste nivå. Den morsomste luken er selvfølgelig luke 24, der en nydelig Barbie-dukke gjemmer seg.


2. LEGO Friends
LEGO tilbyr massevis av morsomme byggesett, og selvsagt har også de laget noen fantastiske adventskalendere. I adventskalenderen fra den populære byggeserien LEGO Friends, får barnet bli med fem venner på en spennende minireise, når de minnes den første julen de feiret sammen som små barn. Hjelp vennene med å henge opp julestrømper, fikse julegaver og annen julekos.


3. L.O.L. Surprise!
L.O.L. Surprise! byr alltid på overraskelser, og deres adventskalender er intet unntak med sine 24 luker. Her får barnet samle sammen massevis av forskjellige tilbehør, som kan kombineres med den medfølgende LOL-dukken.


4. LEGO City
En annen favoritt fra LEGOs morsomme byggeserier, er adventskalenderen fra LEGO City. I denne kalenderen får barnet oppdage kule minibygg, sine favorittkarakterer fra TV-serien LEGO City Adventures og andre tilbehør, som gir timevis av morsom LEGO-bygging. Her får man i tillegg med en bylekeplate, der barnet kan bygge og iscenesette sine eventyr.


5. BRIO
Adventskalenderen fra BRIO er den perfekte kalenderen for små togentusiaster. Her kan barnet finne en morsom BRIO-leke bak hver av de 24 lukene, som alle er kompatible med togbanesystemet fra BRIO World.

NO_1.png
1. Barbie Dukke Fairytale Adventskalender 2. LEGO Friends 41690 Adventskalender 2021 3. L.OL. Surprise! New Theme OODT Adventskalender 4. LEGO City Occations 60303 Adventskalender 2021 5. BRIO 33777 Adventskalender 2021

 

6. Play-Doh
Adventskalenderen fra Play-Doh fyller ventetiden til jul med kreativ skaperglede for de små. Her får barnet lekeleire, former og instruksjoner for å lage nydelige julekreasjoner fram til julaften. En perfekt adventskalender til den hobbyinteresserte!


7. Schleich Horse Club
Elsker barnet ditt hester? Da er dette adventskalenderen å sjekke ut. Bak denne kalenderens luker, gjemmer det seg massevis av morsomme tilbehør, i form av både hester, verktøy og figurer, slik at barnet kan bygge sin egen hesteklubb hjemme.


8. Peppa Gris
Populære Peppa Gris leverer en kreativ og morsom adventskalender. Hver dag fram til julaften, finner man morsomme hobbyartikler bak luken, som blant annet kritt, fargetusjer og klistremerker.


9. Hot Wheels
Den ultimate adventskalenderen for bilentusiasten, leveres av ingen ringere enn Hot Wheels. Bak denne kalenderens luker skjuler det seg lynraske lekebiler og en heftig racerbane. Her kan barnet konkurrere mot venner og familie i morsomme bilrace, hver dag fram til julaften.


10. Paw Patrol
I adventskalenderen fra Paw Patrol, gjemmer det seg 24 spennende overraskelser i vintertema. Her kan barnet bli med valpene fra Potepatruljen ut på spennende vintereventyr og samle på seg et helt sett med Paw Patrol-leker.

NO_2.png

6. Play-Doh Adventskalender Playset 7. Schleich Adventskalender Horse Club 2021 8. Peppa Gris Adventskalender 9. Hot Wheels Adventskalender 2021 10. Paw Patrol Adventskalender 2021


I tillegg til våre ovennevnte favoritter, har vi også flere kalendere fra favoritter som Mummitrollet, Harry Potter og Disney Cars. Og hvis du heller vil ha en kalender å fylle med egne overraskelser til barnet ditt, kan du sjekke ut disse flotte adventskalenderne fra Small Foot. Vi har adventskalendere til alle og enhver, rett og slett. Sjekk ut hele utvalget her.