Innred barnerommet – de 5 beste tipsene

Kaldt og ruskete utendørs, betyr mer kos og lek innendørs. Når høstmørket siger på, kan dere passe på og piffe opp barnerommet med både store og små detaljer. Litt trylling med for eksempel belysning, lekne oppbevaringsløsninger og fine tekstiler, kan gjøre susen. Nedenfor tipser Jollyrooms egen innredningsekspert Jenny Ljungdell, om 5 smarte grep for å få hyggestemning på barnerommet.

 

NO-inredning-frontbild-1.jpg

1. Nøytral base. Tenk en nøytral og holdbar base på møblene, som hvitt, trefarget og grått. Deretter kan man legge til farger og mønstre, for å gjøre innredningen mer personlig. Alt avhenger av detaljene.

inredning1-höst-2021-neutral bas.jpg

1. Alice & Fox Bokstavlampe A 2. Alice & Fox Bokstavslampe E 3. JLY Køyeseng 90x190 4. Alice & Fox Saccosekk 5. Alice & Fox Oppbevaringskurv Sky

NO-DK-inredning-frontbild-2.jpg

2. Innred med tekstiler. Tekstiler i rommet skaper en lun og koselig atmosfære. Legg til puter, sengehimmel og et fluffy gulvteppe, og du har en superkoselig helhet. Tekstiler hjelper dessuten til med å dempe lydnivået når leken står på som verst.

inredning2-höst-2021-textiler.jpg

1. Alice & Fox Sengehimmel Dusty Blue 2. Alice & Fox Sengehimmel Antracita 3. Cloudberry Castle Gulvteppe, Regnbue 4. Alice & Fox Elephant Lekematte, Butterscotch 5. Alice & Fox Leaf Lekematte, Frosty Green

beysningførste.jpg

3. Belysning! Når vi går mot mørkere tider, er det viktig med belysning. Forskjellige typer belysning, skaper forskjellige typer stemninger. Den lille leselampen og nattlampen, er perfekt til å skape en koselig atmosfære, taklampen funker fint for bedre lys i rommet generelt, og lyslenker er fine til å skape en myk og leken stemning.

inredning3-gif-belysning.gif

1. Alice & Fox Bordlampe Rabbit 2. Alice & Fox Bordlampe Sky 3. Alice & Fox Bordlampe Star 4. Umage EOS Lampeskjerm Medium, Blå

inredning3-höst-2021-belysning.jpg

1. MYroom SIGN Bordlampe 3D, Tre 2. Alice & Fox Lyslenke 20 Baller, Mixed Brown

NO-DK-inredning-frontbild-4.jpg

4. Skap et hyggehjørne på barnerommet! Det kreves ikke mye for å skape et eget lite hyggehjørne til den minste. Med et tipitelt fullt av puter, en saccosekk og en liten leselampe, er man allerede i mål.

inredning4-höst-2021-tipitält.jpg

1. Classic World Lite Tipitelt 2. Alice & Fox Sprinkelseng Compact Sidney

inredning4-gif-myshörna.gif

1. Alice & Fox Sengehimmel, Antracita 2. Alice & Fox Lyslenke, Rosa 3. Cloudberry Castle Lekematte, Dusty Pink 4. Alice & Fox Taklampe Sky 5. Alice & Fox Taklampe Rabbit 6. Alice & Fox Taklampe Star 7. Alice & Fox Taklampe Unicorn

NO-DK-inredning-frontbild-5.jpg

5. Gjør sengen til en varm og koselig plass! Sengen er det stedet i barnerommet som skal føles aller tryggest og koseligst. Med en stabil seng, godt sengetøy, en myk soveorm, koselige puter og et herlig teppe, kommer barnet ditt til å lengte etter sengetid!

inredning5-höst-2021-sovorm.jpg

Alice & Fox Soveorm Rev

inredning5-gif-sängen.gif

1. Alice & Fox Lyslenke, Mixed 2. Alice & Fox Lyslenke 10 Baller, Light Grey 3. Minitude Nordic Jax Husseng 70x140 4. Childhome Teppe Sebra 145x160 

 

Sjekk ut hele sortimentet vårt med barneromsinnredning ved å klikke her.