Axkid ONE – bilstolen for hele barndommen

Vi er glade for å kunne selge Axkids tryggeste bilstol noensinne hos oss på Jollyroom. Axkid ONE – den eneste bakovervendte ISOfix-bilstolen i verden som er godkjent i henhold til i-Size reglementet, hele veien opp til 125 cm/23 kg eller ca. 7 års alder.

For noen år siden, besluttet Axkid at de ville skape noe unikt innenfor kategorien bilstoler. De satset for fullt, og bestemte seg for å bygge verdens tryggeste ISOfix-bilstol. Etter mer enn 150 kollisjonstester i laboratorier og over 1000 datasimuleringer, var den endelig klar. Axkid ONE – bilstolen som satte en helt ny sikkerhetsstandard i bransjen.

Axkid ONE har etter lanseringen vunnet et flertall ulike priser. Visste du for eksempel at Axkid ONE ble kåret til årets babyprodukt samt årets sikkerhetsprodukt 2020 i Sverige? Den ble dessuten kåret til den beste bilstolen av Råd & Rön og ble i tillegg vinner av ADAC-testen. Dette gjør Axkid ONE til verdens tryggeste ISOfix-stol, og vi er stolte av at denne sikre bilstolen kan kjøpes hos oss på Jollyroom. Trykk her for å komme til Axkids sortiment.


Axkid ONE
Axkid ONE er den eneste bakovervendte ISOfix-bilstolen i verden som er godkjent i henhold til i-Size reglementet, hele veien opp til 125 cm/23 kg eller ca. 7 års alder. Dette innebærer at barnet ditt kan kjøre bakovervendt opptil 3 år lengre enn med andre eksisterende ISOfix-stoler på markedet. Bakovervendt er helt klart den sikreste måten for barn å kjøre i bil, hele veien opp til 6-7 års alderen. Jo lengre barnet kjører bakovervendt, desto bedre.


En bilstol for hele barndommen
Med det ekstra spedbarnsinnlegget og muligheten til å vinkle stolen i 42 grader, fungerer Axkid ONE som en sikker babybilstol de første månedene. Dette gir deg som nevnt muligheten til å bruke bilstolen allerede fra barnet er nyfødt og fram til ca. 7 års alder.

axkidone-1.png

Axkid ONE Bakovervendt Bilstol, Brick Melange

Innovativ svensk design
Axkid ONE har en unik design i herdet aluminium og stål, som danner et beskyttende rammeverk rundt barnet ditt. Selve stolen er bygd i et materiale som er laget for å spre kreftene optimalt ved tilfelle av en ulykke. Den er i tillegg utstyrt med ventilasjonshull, slik at barnet holder en sval og behagelig temperatur. Akkurat som Axkids andre bilstolmodeller, er Axkid ONE utstyrt med ekstra sidekollisjonsvern, kalt ASIP, som beskytter barnet ditt ytterligere ved tilfelle av en sidekollisjon. Hele bilstolen veier knappe 10 kg og gjør det som nevnt mulig for eldre barn å kjøre bakovervendt i en lengre periode.


God beinplass – for både barn og voksne
Det er ofte stor etterspørsel etter bilstoler med god beinplass. Axkid ONE er montert på skinner, noe som gjør det mulig å skyve stolen fram og tilbake opptil 28 cm, med bare én hånd – også etter installasjon i bilen. Dette systemet skaper ikke bare en overlegen god beinplass, det forenkler dessuten installasjonen av stolen. I tillegg til at selve stolen er romslig, skaper den også mer plass til passasjeren i framsetet, uten at du blir nødt til å fjerne bilstolen.


Sikker installasjon på 30 sekunder
Med Axkids seks enkle trinn, kan Axkid ONE installeres på bare 30 sekunder. Bilstolen har en selvstrammende antirotasjonsbue med auditive hjelpemiddel, som forteller når stolen sitter korrekt mot setet. Om installasjonen likevel skulle ta lengre tid, tilbyr Axkid deg gratis hjelp på nettet.

axkidone-2.png

Axkid ONE Bakovervendt Bilstol, Brick Melange

Fordelene og funksjonene er mange – her oppsummerer vi våre favoritter:

  • Sikker installasjon på under 30 sekunder.
  • En trygg stol å vokse i – godkjent opp til ca. 125 cm og 23 kg.
  • Skyvbar stol på skinner – gir enkel installasjon med barn i stolen og best beinplass i sin klasse.
  • Høy komfort med trinnløs helning og 12 høydeposisjoner på nakkestøtten.
  • Fleksibel og tilpasningsbar, Axkid ONE kan brukes i både store og små biler.

axkidone-3.png

Axkid ONE Bakovervendt Bilstol, Brick Melange

Vil du lese mer om Axkid ONE? Trykk her.

 

 

__________________________________________________________________________________________

https://axkid.com/sv/safety/axkid-one-arets-babyprodukt-2020/