De beste reisevognene

Skal dere ut på eventyr i sommer? Da gjelder det å ha en barnevogn som er tilpasset for å være i farta. Sikre, smidige og rimelige barnevogner er vi litt ekstra glad i. I dagens innlegg lister vi opp våre Topp 5-favoritter blant vogner som er lette å transportere.

1. Beemoo Easy Fly Lux, denne trillevognen veier kun 6,7 kg og blir liten og kompakt når den er sammenslått. Den har en lettvektig aluminiumsramme og punkteringsfrie hjul, noe som er perfekt på reise. Lett, smidig og lettmanøvrert er et knippe av vognens beste egenskaper. Prisen er ikke helt feil den heller!

2. Baby Jogger City Mini GT er en lettvektig vogn med markedets smidigste sammenslåingsfunksjon, som samtidig er svært sikker. Du bretter vognen enkelt sammen ved å løfte reimen «fold» som sitter på setet. Vognen har dessuten blitt kåret til Best-I-Test!

3. Baby Jogger City Tour Lux Sulky er en multifunksjonell og kompakt vogn som tar liten plass når den er sammenslått. Vognen har et passende bærehåndtak som gjør det enkelt for deg å ta vognen med på reise. Sist, men absolutt ikke minst, sittedelen er vendbar = elsker!

4. Cybex Eezy S Sulky er den perfekte “on-the-go”-vognen. Smidig og komfortabel, som tross sin nette størrelse har god plass til liggedel eller babybilstol, dermed kan den benyttes fra fødsel til barnet er omkring 4 år.

5. Moweo Easy Travel+ Sulky er en romslig og stabil, men samtidig lett, barnevogn. Den manøvreres enkelt og har låsbare swivelhjul foran. Kalesjen har en smart titteluke som gjør det enklere for deg å holde barnet under oppsyn.

 

I tillegg finnes det en mengde smarte tilbehør til barnevogner som er life hacks i seg selv! Her kommer en liste med tips på must-haves til barnevognen, som samtidig kompletterer vognen med sine flotte design.

  • Først og fremst er en koppholder alfa og omega når du vil drikke kaffen din og trille vognen samtidig. Det er bare å sette fra seg koppen når man behøver å konsentrere seg litt ekstra om å manøvrere vognen.
  • Når oppbevaringsplassen i vognen ikke er tilstrekkelig, kan disse hengekrokene brukes for ekstra avlastning, de festes smidig med solide borrelåsbånd.
  • Beskytt barnet ekstra mye mot vær og vind med en stilig barnevognsgardin fra vårt populære merke Petite Chérie. Solen skinner også på kaldere årstider, derfor er det perfekt at denne har UV-beskyttelse samtidig som den holder kulden på avstand. 
  • Match barnevognsgardinen med en praktisk oppbevaringslomme som enkelt henges på barnevognshåndtaket med borrelås. Her vil utstyret ligge lett tilgjengelig når man behøver det.
  • Gjør det ekstra gøy for deg og barnet ditt med et morsomt barnevognsratt. Fest det på vognens frontbøyle og kjør av gårde!

 

______________________________________
@verena_1810