ADVARSEL! Tilbakekalles p.g.a. sikkerhetsrisiko

Vi gjør oppmerksom på en sikkerhetsbrist ved produktet OKBaby No Shock Hodebeskyttelse, med artikkelnummer 119941 og 119942.

Återkallelse OKBaby No Shock Huvudskydd.jpg

Vi gjør oppmerksom på en sikkerhetsbrist ved produktet OKBaby No Shock Hodebeskyttelse, med artikkelnummer 119941 (leverandørens artikkelnummer: 80703) og 119942 (leverandørens artikkelnummer: 80704).  

Vi har fått informasjon om at produktet er blitt feilaktig kategorisert som personlig sikkerhetsbeskyttelse tilhørende risikogruppe I, til tross for at produktet egentlig bør bedømmes som tilhørende risikogruppe II og dermed skulle ha gjennomgått en kontroll. Produktet beskytter ikke barnets hode på den måten som det loves i produktinformasjonen, hverken fra stående eller krabbende posisjon.


Dersom du eier det aktuelle produktet, ber vi deg vennligst om å returnere det til oss mot en fullstendig tilbakebetaling. Hvis du har kjøpt produktet brukt, gir vi et gavekort som motsvarer 100 % av produktets verdi. Hvis du har solgt eller gitt produktet videre, ber vi deg vennligst om å kontakte den nye eieren og videreformidle informasjonen om sikkerhetsbristen og tilbakekallingen. Vennligst kontakt kundeservice for å motta en returseddel.


Hvis du har noen spørsmål angående denne informasjonen, kan du kontakte vår kundeservice:

via vår kundeserviceportal eller på tlf.: 33 50 93 50.

 

Vi takker for ditt samarbeid og ber om unnskyldning for eventuelle besvær dette kan ha medført.

November 2021