ADVARSEL! Tilbakekallelse av North 13.5 Pronto Sykkelsete

Vi tilbakekaller produktene 778350 North 13.5 Pronto Sykkelsete, Dark Grey og 778351 North 13.5 Pronto Sykkelsete, Black.

Cykelsits.jpg

Vi har avdekket en en sikkerhetsbrist i produktet North 13.5 Pronto Sykkelsete. Tilbakekallelsen gjelder North 13.5 Pronto Sykkelsete i fargene Dark Grey og Black, med artikelnummer 778350 og 778351.

Sykkelsetets festeinnretning oppfyller ikke sikkerhetskravene. Dette betyr at det foreligger en fare for at barnet som sitter i setet, kan rammes av en fallskade.

Derfor ber vi deg som eier sykkelsetet om å umiddelbart slutte å bruke det, og returnere det til oss, mot en fullstendig tilbakebetaling. Ved andrehåndskjøp gir vi et gavekort som motsvarer 100% av produktets verdi. Kontakt vår kundeservice, så hjelper vi deg med en returseddel. Kontakt kundeservice:

via vår kundeserviceportal eller tlf. 33 50 93 50

Om du har solgt eller gitt bort produktet, ber vi deg vennligst kontakte den nye eieren, og informere om sikkerhetsbristen.

Om du har spørsmål, eller om du er eier av dette produktet og ikke har blitt kontaktet av oss, vennligst kontakt vår kundeservice.

Vi takker for samarbeidet og beklager for eventuelle besvær dette kan ha medført.