Tips til din baby

De små behøver av og til litt ekstra hjelp i oppstartsfasen. Vi har samlet alle våre storselgere på en og samme side.


 

baby-tommeetippeee.jpg

Tomme Tippee - Gjør livet enklere

Tommee Tippee har et stort utvalg av produkter med alt din baby behøver de første årene. Tomme Tippee er et veletablert varemerke som anbefales verden over, elsket takket være sine praktiske og innovative barne- og babyprodukter av beste kvalitet.

baby-drbrown.jpg

Dr Brown - Naturlig flyt

Sørg for at ditt barn har det godt med hjelp av Dr Browns funksjonelle og helsefremmende matprodukter av beste kvalitet, som gjør matstunden enkel og komfortabel for deg og din baby. Vi anbefaler deres medisinsk testede og flere ganger prisbelønnede tåteflasker.

baby-sangenic.jpg

Sangenic - En hygenisk løsning

Sangenic by Tommee Tippee produserer verdens mest kjøpte – og mest populære – bleiebøtte, som med sin patenterte Twist & Seal-funksjon garantert motvirker lukt og bakterier. Med smarte refill-pakker er den enkel å bruke igjen og igjen.

everydaysolutions.jpg

37° Termobånd for tåteflasker

37° Termobånd fra Everyday Solutions er et elastisk bånd som du setter på tåteflasken for å kontrollere temperaturen på væsken før du gir den til barnet ditt. Er inneholdet i flasken varmere enn 37°, endres fargen på båndet fra grønn til hvit.

baby-umami.jpg

Umami - Aktiv spising

Med Umamis produkter gjør du matingen lettere for både deg selv og din baby. Med Umami Taste Teaser kan du la din baby oppleve nye smaker og slik stimulere utviklingen. Et perfekt første steg mot å lære seg å spise på egen hånd.

 


 

Jollyroom tipser

drbrown-set_no

Dr Brown Gavesett - Smart startpakke

For deg som kanske er nybakt forelder anbefaler vi Dr Browns Gavesett, som også fungerer perfekt som en gave. Pakken er tilgjengelig i flere størrelser og farger og inneholder minst 1 smokk og flaske. I de større pakkene kan du også finne flasketuter, bitering og praktiske rengjøringsbørster. Alt for å gjøre matstunden enklere for deg og ditt barn.

 

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00
Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven