Utemøbler

Med lekre og funksjonelle utemøbler til barna blir uteleken enda morsommere! Vi har massevis av fine utemøbler som passer perfekt til barnas lek og matpauser. Velg blant rimelige stoler, bord, og benker i plast eller tre!
16 resultater.

Barnevennlige utemøbler til hagen
Når utendørsleken har rast vel og lenge, kan det være godt å ta en pust i bakken – og kanskje kose seg med boller og saft! I så fall er det fint å ha noen utemøbler, for å gjøre det hele enda triveligere. Og jo da, klassiske hagemøbler er vel og bra de, men det er jo ekstra bra for barna om utemøblene er tilpasset deres størrelse! Det finnes jo også spesialdesignede hagemøbler, som gjør det ekstra moro for barna. Piknikbord med sandkasse, for eksempel? Ja da, slike finnes! Det finnes massevis av herlige utemøbler barna dine kommer til å elske.

Kjøp barnas nye utemøbler her på Jollyroom
At vi, som Nordens største online-aktør i barne- & babybransjen, har et godt utvalg av hagemøbler til barna – det sier seg selv. Hos oss vil du finne supre piknikbord, både med og uten parasoll og med og uten sandkasse – og du vil finne dem i plast, så vel som i tre.

I tillegg kan vi by på lekre hengekøyer, solsenger og solstoler, samt fine sett med mindre bord og stoler. Kort sagt: Er du på jakt etter utemøbler til barna dine, har du kommet til rett sted. Hos Jollyroom har du dessuten prisløfte på hele sortimentet, og som om ikke det var nok, har vi åpent kjøp i 365 dager! 

Om du vil maksimere utendørsleken for barna dine, ta gjerne en titt på det utrolige utvalget vårt med barnebassengersklierhusker og lekestuer i tillegg! Alt dette leveres fra gode og pålitelige varemerker du som forelder kan stole på, som blant annet Bestway, WoodliiKidKraft, Little Tikes og Smoby!