alfred_text

alfred

onske.png

 

 

 

 

Mini-kokken

Hallo! Jeg heter Alfred og er 6 år. Jeg elsker å lage mat så ett eget mini-kjøkken med mye kjøkkenutstyr hadde vært perfekt som julegave! Jeg liker også alt som er datiostyrt. Spiller ingen rolle om det er radiostyrt bil, fly, hester eller griser. Så lenge det finnes en fjkernkontroll til som jeg kan bruke så er jeg fornøyd! På denne siden har jeg lagt sammen alle mine ønsker til julenissen. Kanskje ditt barn liker å leke med samme leker som meg? 

 

   

 

 

"I julegave ønsker jeg at alt i hele verden var radiostyrt, utenom husene."

Alfred, 6 år

 

Ønskelisten

Nedenfor finner du en liten del av min ønskeliste. For å se hele min liste klikker du på "se hele ønskelisten". Jeg har også valgt ut noen av min favorittkategorier som du kan se på! 

alfreds-lista2

1. Mini Speeders Gåbil Classic Racer  2. Furby Cool   3. SneDesign Kuddfodral Excavator  4. Oskar & Ellen Pepparkakspar
5. SneDesign Poster Robot  6. Oskar & Ellen Pepparkakshärtan  7. Sebra Bordslampa Metall  8. Turtles Figur M.OOZE Donnie 9. Kids Concept Bord Star  10. Xenó Interaktivt Monster  11. Heico Bordslampa Kanin  12. Scalextric Bilbana 1:32 Turbo Blast  13. Playmobil Polisbil Med Blinkande Lampor

 

 

 

 

kok

Lille hjemmet

Når jeg blir stor skaj jeg bli kokk og lage masse kjøttdeigsaus og kake! Klikk på bildet for å se flere mini-kjøkken, kjøkkenutstyr, rydderedskaper og andre saker til lille hjemmet.

radio

Radiostyrt

I julegave ønsker jeg meg en radiostyrt robot bil, ett radiostyrt fly og en radiostyrt monster truck. Jeg tenkte å gjøre ett eget VM-race med radiostyrte greier! Klikk på bildet for å se alle radiostyrte leksaker.

 

 

alfred5

alfred4

alfred3

 

 

Barnas ønskelister

Om ditt barn ikke ønsker seg samme som meg se på Amys, Latifehs og Jonathans ønskelister nedenfor også!

amy

latifeh

jonathan

 

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00
Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven