Som de fleste småbarnsforeldre vet, er det en del som må med når man skal på tur med babyen. Her på Jollyroom har vi smarte oppbevaringsløsninger for beier – bleieposer, bleiebokser m.m., alt sammen til rimelig pris!

Praktisk og portabel oppbevaringsløsning for bleier
Når man skal ut på tur med babyen, kanskje for å besøke bestemor og bestefar, er det en hel del som må med. En praktisk og nett barnevogn, for det første, samt barneklær og kanskje noe gode ammeklær – og ikke minst bleier. Og om man vil gjøre det litt ekstra lett for seg selv, kan man gå til anskaffelse av en bærbar bleieboks. En slik bleieboks fungerer jo ypperlig som bleieoppbevaring i hjemmet også!

Bleiebokser finner du på Jollyroom.no
Her på Jollyroom har vi alt småbarnsfamilien trenger – Vi er tross alt Nordens største nettbutikk i barne- og babybransjen. Derfor er det heller ikke overraskende at vi også har gode bleiebokser i ulike varianter – i tillegg til gode og luktfrie bleiebøtter til baderommet. Her har vi kort sagt alt dere trenger til babyen, fra gode merker som BabyBjörn, Sebra, Tommee Tippee og mange flere – det er bare å titte litt rundt her inne!