7 resultater

Praktisk og portabel oppbevaringsløsning for bleier

Når man skal ut på tur med babyen, kanskje for å besøke bestemor og bestefar, er det en hel del som må med. En praktisk og nett barnevogn, for det første, samt barneklær og kanskje noe gode ammeklær – og ikke minst bleier. Og om man vil gjøre det litt ekstra lett for seg selv kan man gå til anskaffelse av en bærbar bleieboks. En slik bleieboks fungerer jo ypperlig som bleieoppbevaring i hjemmet også!

Bleiebokser finner du på Jollyroom.no

Her på Jollyroom har vi alt småbarnsfamilien trenger, dette er viden kjent, vi er Nordens største nettbutikk i barn og baby-bransjen tross alt. Derfor er det heller ikke overraskende at vi også har gode bleiebokser i ulike varianter – i tillegg til gode og luktfrie bleiebøtter til baderommet. Her har vi kort sagt alt dere trenger til babyen, fra gode merker som BabyBjörn, Sebra, Tommee Tippee og mange fler – det er bare å titte litt rundt her inne!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven