Silver Cross

Silver Cross Wave Duovogn inkl. Søskensete, Sable

Fri frakt
6 IGJEN
6 IGJEN
12 859 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Silver Cross Wave er en luksuriøs og fleksibel duovogn fra Silver Cross, som enkelt omvandles til en romslig søskenvogn. Silver Cross egne "One Plus One"-system hele 16 forskjellige kombinasjoner av sitte- og liggedeler samt babybilstol mulig – et ekstremt fleksibelt og allsidig Travel System.

Duovognen Wave er designet for bruk fra fødselen til ca. 25 kg i et sete, eller 15 kg per sete med to barn, og leveres med alt du trenger fra start – en sittedel, en liggedel, to insektsnett, regntrekk, koppholder samt adapter til framtidig babybilstol. Kjøp til et søskensete, ekstra liggedel og babybilstol + adapter fra Silver Cross ved behov!

Sitte- og liggedelen er av høyeste kvalitet. Kalesjen gir en effektiv beskyttelse – med UPF 50+, ventilasjon og titteluke er barnet ditt garantert trygghet. Med den myke sittedelen som kan felles ned blir hver gåtur behagelig. I liggedelen ligger de minste barna komfortabelt på madrassen i bambustekstil, som både er antibakteriell og temperaturregulerende.

Vognen er utstyrt med fjæring på alle fire hjul, og har en solid varekurv med plass til 5 kg. Bremsesystemet er utviklet for å holde både vognen og føttene sikre. Håndtaket er justerbart i fem innstillinger, noe som gjør gåturen behagelig også for deg.

- Fleksibel duovogn/søskenvogn/travel system
- Leveres med flere tilbehør
- Avtakbare frontbøyler
- Fempunktssele
- UPF 50+ i alle tekstiler
- To regntrekk og insektsnett - for to personer
- Kjøp adapter for forskjellige kombinasjonsmuligheter

Klikk deg inn på de enkelte artiklene for å lese mer om dem.

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn, som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg, henviser vi til vår enkle barnevognguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art: 905557

Bilder fra kunde