Baby Jogger City Elite 2 Duovogn, Granite
Baby Jogger City Elite 2 Duovogn, Granite
Baby Jogger City Elite 2 Duovogn, Granite
Zoom

Baby Jogger

Baby Jogger City Elite 2 Duovogn, Granite

Fri frakt
10 IGJEN
10 IGJEN
8 444 kr
Legg i handlekurven
  • Forlenget angrerett t.o.m. 31 . januar 2022
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

NO_DK_CMS_varumärke_produktvyn_Baby_Jogger.png

Beskrivelse

Baby Jogger City Elite 2 er en oppdatert versjon av den populære forgjengeren, City Elite, som kan skilte med førsteklasses egenskaper og kvaliteter. City Elite 2 er en luksuriøs allterrengsvogn med svingbart framhjul, som kan skreddersys fra barnets fødsel og langt fremover. Skal vognen brukes fra fødselen av, kan man kjøpe adapter og babybilstol separat. Med denne barnevognen, kan du være sikker på at barnet kjører trygt og komfortabelt fra første dag.

City Elite 2 er utstyrt med den patenterte sammenleggingsmekanismen, "Quick Fold Technology", som følger samtlige sikkerhetskrav. Med et løft i "fold"-remmen i setet, legger du enkelt sammen vognen til en kompakt størrelse. Vognen er i tillegg utstyrt med transportlås, for enkel oppbevaring.

Den romslige sittedelen har en trinnløst justerbar ryggstøtte, en justerbar fotstøtte og fempunktssele, slik at barnet sitter trygt og komfortabelt under hele trilleturen. Kalesjen beskytter barnet mot regn og rusk, og er i tillegg utstyrt med solbeskyttelse 50+.

Liggedel som inngår i denne pakkeløsningen, festes enkelt på rammen med de adapterne som inngår, slik at du kan bruke vognen allerede fra fødselen av. Liggedelen har vindtrekk, kalesje og innebygget bærehåndtak.

- Robuste terrenghjul for smidig kjøring
- Fempunktssele
- Justerbar ryggstøtte
- Stor kalesje med tittehull og solbeskyttelse 50+
- Ramme med god fjæring
- Låsbart framhjul
- Transportlås
- Stor varekurv

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn, som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg, henviser vi til vår enkle barnevognguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art: 905656

Bilder fra kunde