Beemoo

Beemoo Pro Multi Duovogn, Grey Mélange

RabattkodeFri frakt
3 IGJEN
3 IGJEN
4 890 kr
Legg i handlekurven

Prisløfte
365 dagers åpent kjøp
Fri frakt!

Bruk rabattkoden STROLLER10  i kassen og få 1o% rabatt på dette produktet. *For fullstendige vilkår, les her.

Beskrivelse

Beemoo Pro Multi er en fleksibel og praktisk duovogn i Beemoo Pro-serien. Vognen har en lett aluminiumsramme, som raskt legges sammen ved å løfte i midtpartiet. Tilpass vognen etter din egen familie – Beemoo Pro Multi vokser med barnefamilien!

Den medfølgende, ergonomiske sittedelen er vendbar, og har en justerbar rygg- og fotstøtte. Fotstøtten er forsterket med et smussavstøtende tøy. Bøylen prydes av syntetskinn, og kan svinges til begge sider eller tas helt av. Kalesjen kan forlenges, og har ventilasjonsvindu.

Liggedelen har en myk madrass og ekstra myke tekstiler på innsiden, som skaper en lun og god stemning. Den har også har ventilasjonshull i fotenden, for ekstra luftsirkulasjon ved varme og solrike dager.

Også rammen har behagelig lærimitasjon på det justerbare teleskophåndtaket, samt fotbremse og en stor varekurv på undersiden. Chassiset har fire punkteringsfrie PU-hjul, hvorav de to fremre er låsbare.

- Lang brukstid, maksvekt 22 kg
- Mål, H101–109 x B60 x L92–101 cm
- Mål sammenfoldet, H29 x B60 x L93 cm
- Lengde seterygg: 50 cm.
- Bredde sete: 32 cm.
- Dybde sete: 21,5 cm.
- Lengde fotstøtte: 24 cm.
- Vendbar sittedel
- Fempunktssele
- Justerbar ryggstøtte
- Justerbar fotstøtte
- God ventilasjon
- Stor kalesje
- Romslig varekurv, maksvekt 4,5 kg

Kompatibel med babybilstoler fra Maxi-Cosi, Axkid Modukid og BeSafe (adapter kreves).

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn, som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg, henviser vi til vår enkle barnevognguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art:  906827

Bilder fra kunde