Gabby's Dollhouse

Gabby's Dollhouse Lekesett Craft-a-riffic Room

5 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

Velg farge: Flerfarget
5 IGJEN
289 kr
Veil. Pris: 299 kr
i

Prisinformasjon

Veiledende pris
Leverandørens veiledende salgspris

 

Tidligere pris
Laveste salgspris for dette produktet de siste 30 dagene før prisnedsettelsen trådte i kraft

×
Se prishistorikk

Leveringstid ca. arbeidsdager

Legg i handlekurven

CMS_Club Jollyroom_NO2.png

Finn i butikk

Beskrivelse

Lekesett fra Gabby's Dollhouse med flere lekne tilbehør. Det har en Baby Box-kattefigur og tre søte Hamster Kitty-kattunger i eggekartongen sin. Lekesettet har et morsomt, snurrende pariserhjul, som de små kattungene kan kjøre rundt i og to hemmelige Dollhous-leveringer med spennende leketøyer inni. Perfekt for timer av fantasifull lek.

– Inneholder: 1 lekerom, 1 Baby Box-kattefigur, 3 Hamster Kitty-kattunger, 1 eggekartong, 1 pariserhjul, 2 hemmelige Dollhous-leveringer.
– Samle på alle delene i serien.
– Skann QR-koden i en av Dollhouse Delivery for å låse opp en belønning i Gabby's Dollhouse-appen (tilgjengelig på iOS og Android).
– CE-merket.

– Anbefalt alder: fra 3 år.

– Plast.

Art:  10245130

Få mer inspirasjon her

Produktspesifikasjon

Batterikrav Batterier er ikke inkludert.
Materiale Plast.
Dybde (cm) 11
Høyde (cm) 11
Bredde (cm) 15

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data