En babycall som gir trygghet – for både barn og foreldre!

Av og til vil man gjerne ta seg en dusj, en kopp kaffe eller bare se litt på TV uten hele tiden å måtte bekymre seg over hvordan det går med den sovende babyen. Med en Motorola MBP365 Babycall kan du fikse dette enkelt og greit – vi forklarer hvordan!

Det er ikke alltid like lett å ha 100% oversikt og kontroll når det gjelder den lille, selv om vi nok skulle ønske det. Noen ganger er det vanskelig og kanskje til og med ikke mulig å befinne seg i samme rom som babyen, og da er det Motorola MBP365-babycallen kommer inn i bildet! Med denne babycallen kan dere på en enkel måte ha oversikt og vite at den lille har det bra der hen sover. 

trends_mall_i-bloggen6_700X600.jpg

Noen av av babycallens egenskaper: 

LCD-skjerm
Babycallen har en rekkevidde på 200 meter og en LCD-skjerm med høy kvalitet. 

ECO-mode
En ekstra stjerne i boken får den babycallen for sin fine ECO-mode, som reduserer energiforbruket. 

Vuggeviser
Om babyen har problemer med å komme til ro og sovne kan denne babycallen spille koselige vuggeviser. Dere kan velge mellom fem viser.

Mikrofon
Om vuggevisene ikke hjelper kan dere prøve med mamma og pappas egne stemmer. Med mikrofonen kan dere prate med den lille og berolige hen – eller synge en egen vuggevise!

trends_mall_i-bloggen1_700X600.jpg

Infrarød nightvision
Babycallen har infrarød nightvision så den lille ikke forstyrres. Dette innebærer at dere har full oversikt på barnerommet selv om det er helt mørkt. 

Måler for romtemperatur og lydnivå.
Med disse to funksjonene kan dere ha oversikt over temperatur og lydnivå inne på barnerommet.