Bloggeren Anna Eriksson anmelder babycallen iNanny

I samarbeid med Jollyroom har jeg fått muligheten til å teste og anmelde babycallen fra iNanny. Her nedenfor følger mine tanker rundt produktet! 


Først av alt kan babycallen iNanny festes på veggen og parkobles med flere kameraer. Dette gjør at man kan se bildet fra alle mulige vinkler. Da vi testet den valgte vi å stille den et lite stykke fra sengen siden datteren vår nå sover i vår seng. Ettersom vi har soverommene i andre etasje og stue samt kjøkken i første er det utrolig gunstig for oss å ha en babycall. Vi hadde aldri klart oss uten! At man både kan se og høre er helmaks. Iblant sutrer hun litt men sovner igjen av seg selv – hadde man bare hatt lyd på babycallen hadde vi måttet springe dit opp helt uten at det var nødvendig, om hun uansett skulle sovne igjen av seg selv med en gang. 


iNannyen har også nightvision og toveiskommunikasjon, noe som gjør at man kan snakke med barnet. Dette vil sikkert komme til nytte når hun blir litt eldre, nå hadde hun nok blitt forundret om vi hadde begynt å snakke med henne gjennom den. Dessuten har den en funksjon som gjør at den kan spille vuggeviser! iNannys batterier er oppladbare i begge enhetene, noe vi liker helt sykt godt! Dette gjør at babycallen kan brukes også trådløst. 
Konklusjonen blir at det er en enormt rimelig babycall. Et stort pluss for den stilige designen også! Dessuten matcher den neglene mine … det liker vi! 
 

bild2.jpeg

 

iNanny Babycall
•    Rekkevidde 300 meter
•    Batteritid foreldreenhet 5 timer 
•    Batteritid babyenhet 6 timer
•    Oppladbare batterier
•    Godkjent i følge EU-standard
•    Mål babyenhet (kamera) 9 x 9 x 12 cm
•    Mål foreldreenhet (monitor) 13 x 7,5 x 2 cm
 
Med vennlig hilsen,


Anna Eriksson
www.choicebyanna.se