Black Friday 2016

Hva er Black Friday?

Black Friday kommer opprinnelig fra USA, og faller på dagen etter Thanksgiving, som alltid feires den fjerde torsdagen i november. Dette anses ofte å være den offisielle starten på julehandelen, da mange butikker legger ut store deler av sitt sortiment på salg akkurat denne dagen. Det har årlig blitt solgt produkter for over 500 milliarder kroner på Black Friday. Dette er med andre ord en svært populær dag, og det er den globalt største shoppingdagen.

I løpet av de siste årene har Black Friday fått fotfeste i Norden, og dagen øker i popularitet for hvert år som går. Både på Internett og i fysiske butikker er dagen fylt av fantastiske tilbud. Du kan finne alt fra hjemmeelektronikk og barneklær til leker, alt sammen til de beste kampanjeprisene. Black Friday tar tilogmed kraftig innpå Halloween i popularitet i Norge. Så du kan regne med et høyt trykk i år også!

Black Friday 2016

I 2016 faller Black Friday på fredag den 25 november.

Black Friday på Jollyroom.no

Selvsagt har vi Black Friday på Jollyroom også. Hos oss kan du gjøre fantastiske kupp på alt fra bilstoler og barnevogner til leker og barneklær fra markedets mest populære varemerker. Bli med og sikre deg supre varer til de beste prisene – velkommen inn til oss den 25 november!

Du har vel ikke gått glipp av at vi i tillegg legger ut herlige tilbud på våre produkter i hele uke 47? Vårt populære konsept Blackweek kommer tilbake også i år!

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10.00 – 17.00
kundeservice@jollyroom.no

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven