• VINTERSKO

  Ikke la ting som sko og klær stoppe barna fra å bygge snømann eller leke i akebakken. Her på Jollyroom finner du gode vintersko for vårt nordiske klima. Vintersko som varmer, beskytter og er gode å ha på seg – hele dagen ute i snøen.

  Alle vintersko
 • Vintersko for Norden! Viking er et norsk merke som lager vanntette vintersko av toppkvalitet. Her på Jollyroom finner du et stort utvalg av Viking Footwear til barn.

  Vintersko fra Viking
 • VÅRE VAREMERKER

  Her i Norden har vi et røft vinterklima. Kalde, mørke og i blant bløte dager krever gode sko. Vi på Jollyroom har nøye valgt ut et bredt sortiment av vintersko for at du skal kunne finne det beste til akkurat ditt barn. Vi har sko fra Viking Footwear, Reima, Superfit og mange fler.

 • BEST-I-TEST

  Hold barnas føtter varme og tørre med vintersko som har blitt kåret til best-i-test. Disse vinterskoene er av høy standard, beskytter mot kulde og fuktighet og har samtidig god pustekapasitet. Dette gjør dem perfekte for det nordiske klimaet – og dine barns føtter! Testene er utført av blant annet Testfakta, på oppdrag av tidsskriftet Vi Föräldrar.

  Alle Best-i-test
 • VÅRE VINTERSKO

  Vi på Jollyroom har satt sammen et nøye uttenkt og bredt sortiment av vintersko for at du skal kunne finne det som passer akkurat ditt barns behov, det være seg om dere skal ut på lange skogsturer, leke i akebakken eller bare gå til og fra skolen. Vintersko skal beskytte mot kulde og fuktighet, men samtidig være komfortable og praktiske, så barnet ditt skal kunne oppleve vinteren på beste mulige måte. Slike vintersko finner du her hos oss på Jollyroom.

  Klikk nedenfor for å se hele utvalget vårt!

  Alle vintersko

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00
Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven