Zunblock

Zunblocks kolleksjoner er surfeinspirert med herlige fargekombinasjoner. På Jollyroom finner du barneklær som beskytter mot solen og kule solbeskyttelsesklær uten kjemikalier. Hos oss finner du UV-klær for barn i alle aldre.

Zunblock UV-klær til barna i sommer

Solkrem, det er noe de fleste barn synes er noe herk å måtte smøre på. Allikevel er den nødvendig. Men for å underlette litt kan det være en smart idé med en UV-drakt til barnet. UV-drakter, UV-shortser, UV-trøyer og UV-sko er fine hjelpemidler i tillegg til solkremen.

Zunblock har et supert sortiment av UV-klær til barna. Zunblocks badetøy til barn sørger for god beskyttelse mot solen, og de er laget av tekstiler som er frie for giftstoffer og som dessuten tørker fort etter at de har blitt våte!

Kjøp en Zunblock badedrakt til barnet ditt her på Jollyroom

Her på huset finner du et finfint utvalg av Zunblocks UV-klær. Vi har Zunblock sine hele UV-drakter liksom vi har de todelte variantene med UV-trøye og UV- Shorts. I tillegg har vi Zunblocks UV-badebleier, solhatter, UV-sko og ikke minst de stilige og sporty Zunblock Eyez-solbrillene for barn.

God sommer!