16 resultater

Zunblock UV-klær til barna i sommer

Solkrem, det er noe de fleste barn synes er noe herk å måtte smøre på. Allikevel er den nødvendig. Men for å underlette litt kan det være en smart idé med en UV-drakt til barnet. UV-drakter, UV-shortser, UV-trøyer og UV-sko er fine hjelpemidler i tillegg til solkremen.

Zunblock har et supert sortiment av UV-klær til barna. Zunblocks badetøy til barn sørger for god beskyttelse mot solen, og de er laget av tekstiler som er frie for giftstoffer og som dessuten tørker fort etter at de har blitt våte!

Kjøp en Zunblock badedrakt til barnet ditt her på Jollyroom

Her på huset finner du et finfint utvalg av Zunblocks UV-klær. Vi har Zunblock sine hele UV-drakter liksom vi har de todelte variantene med UV-trøye og UV- Shorts. I tillegg har vi Zunblocks UV-badebleier, solhatter, UV-sko og ikke minst de stilige og sporty Zunblock Eyez-solbrillene for barn.

God sommer!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven