Skylanders

Skylanders for en fantasirik og original spillopplevelse

Dere har kanskje en skikkelig spillentusiast der hjemme, en som manøvrerer spillkarakterer, løser plot og bygger opp hele verdener der på skjermen? Ja, TV-spill er noe barna elsker. Slik har det strengt tatt vært lenge, mange av dere foreldre har nok selv gode minner fra tv-spilling i barndommen – om dere ikke til og med spiller fortsatt! Uansett, tv-spill er moro, og utvalget er større enn noensinne.

Skylanders er et realtivt nytt tilskudd til utvalget av tv-spill. Skylanders-serien er superspennende og høyst original. Her spiller man ved å plassere spillfigurene på såkalte «portals of power», en innretning som leser figurenes tags og «importerer» dem inn i spillet, hvor de blir spillbare helter! Superspennende, som sagt – og moro!

Skylanders på Jollyroom.no

Her på Jollyroom har vi alt barna kan tenkes å ønske seg innen elektronikk og media. Inkludert i dette utvalget er selvsagt massevis av kule tv-spill, deriblant nettopp Skylanders. Her finner du Skylanders figurene barna dine vil ha – og det til nettets beste pris. Jollyroom tilbyr nemlig sine kunder prisgaranti!

Ikke nøl med å titte litt i vårt øvrige sortiment med leker. Her har vi virkelig alt man kan tenke seg, fra radiostyrte biler for de litt større barna til rangler og andre babyleker!