11 resultater

Shopkins supermorsomme samleleker til glade barn

Om du har barn i barnehage eller barneskolealder er sjansene mer enn brukbare for at du kjenner til Shopkins. Disse morsomme lekefigurene tar utgangspunkt i matvarer barna kjenner igjen, og hver figur har et søtt ansikt og et unikt navn. Bak Shopkins står den australske lekeprodusenten Moose Toys, og med Shopkins har de gitt barna supre og underholdende leker som i tillegg er ypperlige å samle på!

Shopkins på Jollyroom.no

Her på Jollyroom har vi fingeren på pulsen når det gjelder trender og leketøy, og vi har selvsagt sørget for å ha et fint utvalg av Shopkins til barna. Her finner dere fine Shopkins samlesett, figurer og tilbehør som gjør at barna kan leke kjøpesenter og butikk.

Ta gjerne en titt i vår hovedkategori for leker også. Her har vi virkelig alt barnet ditt kan tenke seg å få lyst på, fra actionfigurer og lekebiler til tv-spill og byggesett!

Psst! Jollyroom har prisgaranti også. Så når du klikker hjem et sett med Shopkins til minstemann kan du føle deg sikker på at du har fått det til nettets laveste pris!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven