Shopkins

Shopkins er de søte samlelekene som har tatt verden med storm. De små karakterne har unike utseender og navn, og kan brukes som både leker og samlerobjekter. Her finner du et utvalg av Shopkins fra de forskjellige sesongene!

 

Shopkins supermorsomme samleleker til glade barn

Om du har barn i barnehage eller barneskolealder er sjansene mer enn brukbare for at du kjenner til Shopkins. Disse morsomme lekefigurene tar utgangspunkt i matvarer barna kjenner igjen, og hver figur har et søtt ansikt og et unikt navn. Bak Shopkins står den australske lekeprodusenten Moose Toys, og med Shopkins har de gitt barna supre og underholdende leker som i tillegg er ypperlige å samle på!

Shopkins på Jollyroom.no

Her på Jollyroom har vi fingeren på pulsen når det gjelder trender og leketøy, og vi har selvsagt sørget for å ha et fint utvalg av Shopkins til barna. Her finner dere fine Shopkins samlesett, figurer og tilbehør som gjør at barna kan leke kjøpesenter og butikk.

Ta gjerne en titt i vår hovedkategori for leker også. Her har vi virkelig alt barnet ditt kan tenke seg å få lyst på, fra actionfigurer og lekebiler til tv-spill og byggesett!

Psst! Jollyroom har prisløfte også. Så når du klikker hjem et sett med Shopkins til minstemann, kan du føle deg sikker på at du gjør et godt kjøp.