17 resultater

Søt og praktisk innredning fra Mr Maria

Når man innreder et barnerom sørger man gjerne for at det både er funksjonelt og hjemmekoselig. Med de søte lampene fra Mr Maria utformet som sjarmerende dyr skapes det en trygg og koselig atmosfære i hele rommet, og det blir nesten som at selve innredningen blir som venner.

Mr Maria til den beste prisen hos Jollyroom

Her på Jollyroom har vi et flott utvalg fra Mr Maria. Med stilig innredning fra Mr Maria kan du være sikker på at barna blir fornøyde. En av de mest populære produktene fra Mr Maria er den flotte Miffy lampen, som er formet som en kanin og er tilgjengelig i flere ulike utforminger. Og vil dere slå på stortromma har de også sakkosekk, krakk og barnemøbler, og flere andre flotte lamper.

Og skulle dere være å jakt etter flere typer lamper og belysning har vi på Jollyroom et helt hav av de også! Og det beste: Vi har prisgaranti på alle våre produkter så du kan være sikker på at du alltid får varene til den beste prisen på online.

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven