Mr Maria

Det nederlandske designmerket Mr Maria lager stilsikre og barnevennlige lamper til barnerommet. I vårt Mr Maria-utvalg finner du fantasirike designs barnet ditt garantert kommer til å elske – f.eks. den populære Miffy-lampen!

Søt og praktisk innredning fra Mr Maria

Når man innreder et barnerom sørger man gjerne for at det både er funksjonelt og hjemmekoselig. Med de søte lampene fra Mr Maria utformet som sjarmerende dyr skapes det en trygg og koselig atmosfære i hele rommet, og det blir nesten som at selve innredningen blir som venner.

Mr Maria til den beste prisen hos Jollyroom

Her på Jollyroom har vi et flott utvalg fra Mr Maria. Med stilig innredning fra Mr Maria kan du være sikker på at barna blir fornøyde. En av de mest populære produktene fra Mr Maria er den flotte Miffy lampen, som er formet som en kanin og er tilgjengelig i flere ulike utforminger. Og vil dere slå på stortromma har de også sakkosekk, krakk og barnemøbler, og flere andre flotte lamper.

Og skulle dere være å jakt etter flere typer lamper og belysning har vi på Jollyroom et helt hav av de også! Og det beste: Vi har prisløfte på alle våre produkter, så du kan være sikker på at du alltid får varene til en supergod pris.