Concord

Concord utvikler barneseter med innovativ sikkerhetsteknikk av høyeste kvalitet. Deres mål er produkter som hele tiden matcher de behov og krav som kundene måtte ha. Jollyroom har et stort utvalg av Concord bilstoler.

18 resultater.

Concord – Komfort og sikkerhet for barn i trafikken

Concord er et ansett varemerke og en stayer med 40 års fartstid i barnesete-bransjen. Concords kjerneverdier i utviklingen av bilstoler til barn og baby er brukervennlighet, enkelhet, personlighet og ikke minst sikkerhet. Med et barnesete fra Concord skal ditt barn kunne sitte komfortabelt og sikkert på bilturen, mens dere foreldre får en bilstol man enkelt kan forstå, installere og bruke! Og dette er ikke bare skryt heller, det er det beste. Concords barneseter er virkelig så gode som det sies, og de har da også blitt belønnet med til Best i Test-utmerkelser!
 

Concord barneseter finner du på Jollyroom.no

Her på jollyroom finner du et fint utvalg av Concords best i test-barneseter. Disse bilstolene holder høy kvalitet og er utviklet med innovativ sikkerhetsteknikk for ditt barns skyld.

Ikke nøl med å ta en titt i vårt øvrige utvalg med bilstoler og babybilstoler i tillegg. Her vil du garantert finne bilstolen som passer for akkurat ditt barn. Og mens du allikevel handler, hvorfor ikke plukke med seg litt barneklær, leker, en sykkel – ja hva som helst egentlig, her på Jollyroom.no har vi rett og slett alt til barn i alderen 0-12 år!

Velkommen inn!