Cache Coeur

Cache Coeur tilbyr funksjonelt undertøy i gjennomtenkt, feminin design. De har siden 2008 produsert behagelige og mangesidige plagg, som forenkler hverdagen både for mødre og gravide. Her finner du gravidbadetøy, gravidtights, sports- og amme-BH, ammenattkjoler, ammeinnlegg og mye mer.

69 resultater.

Praktiske, stilsikre og komfortable mammaklær fra Cache Coeur

Fra Cache Coeur får vi utrolig stilige klær og tilbehør til den gravide eller ammende. Cache Coeur-klærne er ikke bare lekre å se på, men er også høyst praktiske når du skal amme, og selvsagt utrolig komfortable å ha på seg.

Cache Coeur mammaklær på jollyroom.no

Som Nordens største aktør innen barn & baby-segmentet er det en selvfølge at vi har alt av gravidklær og mammaklær her på huset, og det er også en selvfølge at vi har innlemmet Cache Coeur-klærne i dette sortimentet. Her finner du Cahce Coeur amme-bh, ammenattkjole, gravidtankini så vel som Cache Coeur gravidbadedrakt. Det er bare å titte litt her, vi er sikre på at du vil finne noe som faller i smak!

Ta gjerne en titt på vørt øvrige sortiment også. Her har vi virkelig alt av mammaklær, ammeutstyr, stellevesker og så videre!