0 resultater

Bratz dukker til moteinteresserte barn

Har dere en liten moteløve der hjemme, som kanskje til og med elsker å leke med dukker! I såfall: gratulerer! Bratz leverer nemlig helt supre dukker til barn med akkurat disse interessene. Bratz sine dukker er vakre og stilsikre, med frekke klær og hårfrisyrer. Og ikke bare det, dukkene kan kjøpes sammen med diverse tilbehør, både i form av komplette habitter med lekre Bratz dukkeklær og som hele lekesett inneholdende alt fra photobooth og selfiestick til stensiler, klistremerker og sprayfarge!

Bratz dukker finner du på Jollyroom.no

Her på Jollyroom kan vi tilby alt du kan tenke deg av dukker, dukkeklær, dukkevogner og så videre. Og selvsagt har vi innlemmet et så morsomt og stilsikkert varememerke som Bratz i dette sortimentet. Her finner du Bratz-dukken akkurat ditt barn kommer til å elske, og du får den til prisgaranti. Ja, for slik er det på Jollyroom! Når våre kunder handler vil vi at de skal føle seg helt sikre på at de har fått varen til nettets aller beste pris!

Velkommen inn – den nye Bratz-dukken ligger bare her og venter!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven