9 resultater

Praktiske løsninger for barnas måltider med svenske Barnmatsburken

Barnmatsburken er et svenskt varemerke som er en del av det familieeide firmaet Pufz. Barnmatsburken produserer innovative og praktiske silikonprodukter for barnemat. Produktene er laget med stor omsorg og for å gjøre livet lettere for deg og ditt barn, og alle er helt uten BPA.

Kjøp Barnmatsburken hos Jollyroom

Her på Jollyroom finner du flere varianter av Barnmatsburkens populære og praktiske posjonsformer i silikon. Frys i barnematen i porsjonsformer så finnes det alltid mat klar når sulten slår til. Hos oss finner du også Barnmatsburkens originale og praktiske barnemattallerken i silikon. Tallerkenen er oppdelt i flere avdelinger som gjør at du enkelt kan dele opp maten, og alle avdelingene har kanter som gjør det lettere å skuffe opp maten på bestikket også for små, uvante hender.

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven