Barnmatsburken

Barnmatsburken er et svenskt varemerke som er en del av den familieeide bedriften Pufz. De tilbyr et hav av innovative og praktiske silikonprodukter for barn. Produktene er utviklet med stor omsorg for å gjør hverdagen litt lettere for deg og ditt barn. Hos oss på Jollyroom finner du et bredt utvalg av Barnmatsburkens populære produkter, med alt fra porsjonsformer til barnetallerkener.

Praktiske løsninger for barnas måltider med svenske Barnmatsburken

Barnmatsburken er et svenskt varemerke som er en del av det familieeide firmaet Pufz. Barnmatsburken produserer innovative og praktiske silikonprodukter for barnemat. Produktene er laget med stor omsorg og for å gjøre livet lettere for deg og ditt barn, og alle er helt uten BPA.

Kjøp Barnmatsburken hos Jollyroom

Her på Jollyroom finner du flere varianter av Barnmatsburkens populære og praktiske posjonsformer i silikon. Frys i barnematen i porsjonsformer så finnes det alltid mat klar når sulten slår til. Hos oss finner du også Barnmatsburkens originale og praktiske barnemattallerken i silikon. Tallerkenen er oppdelt i flere avdelinger som gjør at du enkelt kan dele opp maten, og alle avdelingene har kanter som gjør det lettere å skuffe opp maten på bestikket også for små, uvante hender.