Barnmatsburken

Hos Jollyroom finner du Barnmatsburken som ble startet i 2010 og drives av grunnleggeren og formdesigneren Anna Hägerstedt. Hennes idé er at man skal kunne ta fram barnematen raskt og enkelt når sulten slår til. Formene finns i to forskjellige størrelser; 25 ml og 50 ml. Frys inn, trykk ut, bland og server. På barnmatsburken.se finnes mange oppskrifter og tips på barnemat. 

Barnmatsburken Logo

9 resultater

Praktiske løsninger for barnas måltider med svenske Barnmatsburken

Barnmatsburken er et svenskt varemerke som er en del av det familieeide firmaet Pufz. Barnmatsburken produserer innovative og praktiske silikonprodukter for barnemat. Produktene er laget med stor omsorg og for å gjøre livet lettere for deg og ditt barn, og alle er helt uten BPA.

Kjøp Barnmatsburken hos Jollyroom

Her på Jollyroom finner du flere varianter av Barnmatsburkens populære og praktiske posjonsformer i silikon. Frys i barnematen i porsjonsformer så finnes det alltid mat klar når sulten slår til. Hos oss finner du også Barnmatsburkens originale og praktiske barnemattallerken i silikon. Tallerkenen er oppdelt i flere avdelinger som gjør at du enkelt kan dele opp maten, og alle avdelingene har kanter som gjør det lettere å skuffe opp maten på bestikket også for små, uvante hender.

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00
Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven