Ferie & sol!

transport_top-bannerNO_150825.jpg

 

transport_puff_thule_150825.jpg

Vogn til aktiv bruk

Med en sports- eller joggevogn får både du og barnet ditt en sunnere sommer i naturen. Hva med en sykkelvogn fra Thule Chariot eller en joggevogn fra North 13.5?

transport_puff_babyzen_150825.jpg

Vogn til reisen

Vi har størst utvalg av vogner til reisen din. Alt fra Babyzen Yoyo som er godkjent for flyreiser, til den smarte bytur-vognen Moweo Metro.

 

transport_puff_babybjorn_150825.jpg

Til overnattingen

Ingenting er like viktig som søvnen, selv når overnattingen skjer langt hjemmefra. Hos oss finner du alle typer reisesenger som f.eks. Babybjörn Light og Beemoo Reiseseng.

transport_puff_babydan_150825.jpg

For sikkerheten

Noe som ikke skal glemmes bort på reisen er sikkerheten: vi har Babydan Flex XL som holder barnet unna den varme grillen, og babycalls med lang rekkevidde, bl.a. fra Neonate.

 

transport_puff_baltic_150825.jpg

På båtturen

Sommer betyr hav og er det noen som vet hva som kreves for en trygg tur til havs er det Baltic med sine redningsvester til barn – et must i båten.

transport_puff_hamax_150825.jpg

På sykkelturen

Sykle kan man gjøre året rundt, men om sommeren er det ekstra deilig å gi seg ut på en tur. Med sykkelseter fra Hamax og Okbaby sitter barnet ditt trygt på hele sykkelturen.

 

transport_puff_bergans_150825.jpg

Til skogs- eller fjellvandringen

For den mer aktive trengs en stødig løsning for å kunne ta med seg barnet på eventyr. Med en bæremeis fra f.eks. Littlelife eller Bergans får du høyeste komfort for ryggen og barnet ditt.

transport_puff_ergobaby_150825.jpg

Til kortere turer

En bæresele er et naturlig tilbehør i en forelders liv. Vi har alle kjente merker og testvinnere fra f.eks. Babybjörn og Ergobaby, bl.a. den testvinnende nyheten Ergobaby 360.

 

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00
Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven