Nyhet fra BABYZEN – YOYO Bassinet

I dagens inlegg presenterer vi en nyhet fra BABYZEN – nemlig liggedelen YOYO Bassinet. Den festes enkelt på din YOYO+ eller YOYO², med bare ett eneste klikk.

 

YOYO² er oppfølgeren til den populære YOYO+ fra BABYZEN. Den tilbyr enda mer komfort og flere funksjoner enn tidligere. Med en forsterket ramme, forbedret fjæring på alle fire hjul og et håndtak i skinnimitasjon er YOYO² enda mer praktisk og smartere enn før, samtidig som den er like lett og kompakt. Vognen felles ut og slås sammen på et øyeblikk, den kan bæres over skulderen og får plass i de fleste små rom. Ta YOYO² med på t-banen eller bussen, eller lagre den enkelt i bilen. Dette er barnevognen som vokser sammen med barnet ditt. Finnes i flere fine farger.

 Bassinet-yoyo2.jpg

1. BABYZEN YOYO² Liggevogn, Hvit/Peppermint 2. BABYZEN YOYO² Bassinet Liggedel, Peppermint 3. BABYZEN YOYO² Duovogn, Hvit/Peppermint

YOYO Bassinet

Men den store nyheten vi vil presentere er YOYO Bassinet – en ny liggedel som enkelt festes på din YOYO+ eller YOYO², med bare ett eneste klikk. Denne er som en herlig kokong for barnet ditt. Koselig og trygg, med en solid form som plasseres på toppen av rammen, slik at du kan være nær barnet ditt. Den er designet slik at luften kan sirkulere fritt, samtidig som babyen din ligger komfortabelt på en ventilerende dobbelmadrass. Takket være den lette vekten kan du enkelt klikke på og av YOYO Bassinet, uten å vekke den lille skatten din. Den kan enkelt bæres for hånd, og kan trygt plasseres på gulvet.
 

YOYO Bassinet gjør livet enklere med sin fleksibilitet og enkelhet. Ska du spise middag hos venner? Ta av liggedelen, slå sammen rammen og la den lille ligge i Bassinet mens dere spiser. Når det er på tide å dra hjem, kan du bære med deg rammen med bærestroppen over skulderen og YOYO Bassinet i hånden. En praktisk måte å bytte mellom "den lille og den store verden".

Bassinet-yoyo.jpg

Babyzen YOYO² Bassinet Liggedel, Toffee

 

8 fordeler med YOYO Bassinet

  • Ultralett, veier bare 3 kg.
  • Ultrakompakt, kan monteres om til halv størrelse når den skal lagres.
  • Komfortabel dobbelmadrass med god pusteevne (4,5 cm tykk).
  • Ventilerende skall og kalesje.
  • Stabil base med lokk.
  • Indre lommer, for ekstra lagring.
  • Vannavvisende og UV-beskyttende stoff (UPF 50+).
  • Passer til både YOYO² og YOYO+.

 

Du finner YOYO², YOYO Bassinet liggedel og flere andre av BABYZEN sine populære produkter hos oss på Jollyroom. Klikk her for å komme videre til hele sortimentet deres.

 

___________________________________________

reirei.se/sv/varumarken/babyzen