Sjekkliste til skolestart

Sommeren nærmer seg slutten, og det er snart på tide å gå tilbake til skolebenken. Uansett om det er barnehage, første dag på skolen, eller barnet skal begynne på et nytt trinn, er det alltid litt nervøst og spennende. Nervene kan vi dessverre ikke gjøre noe med, men vi kan hjelpe dere med å forberede alt det praktiske. I dagens innlegg, kan du ta del av vår smarte sjekkliste til skolestart.

Sommerferien går fortere enn vi tror – august nærmer seg allerede, og det er snart klart for skolestart. Vi vet hvor vanskelig det kan være å forberede seg, derfor har vi laget en sjekkliste med alt det praktiske dere måtte trenge. Kryss av for alt fra rykksekker og velfylte pennaler, til sykler og yttertøy.
 

1. Ryggsekk og gympose

2 Ryggsäckar och gympapåsar.jpgØverst på sjekklisten står selvfølgelig skolesekken, og da er det smart å skaffe seg en romslig ryggsekk. Her er det viktig å velge en sekk som passer i størrelse og vekt akkurat nå, ikke en ryggsekk å vokse i. Barns skjelett er mykere og mer følsomt enn voksnes, og en for stor ryggsekk kan forårsake en skadelig belastning på ryggen.

Sekken skal…

  • Sitte tett inntil ryggen
  • Ikke være bredere enn barnets rygg
  • Ikke nå hele veien ned til rumpa

Klikk her for å se alle ryggsekker og gymposer.

 

2. Minikontoret

Allt till minikontoret.pngLeksearbeidet blir så mye morsommere, når man har et eget lite hjørne å sitte ved. Skap en plass til de små, der de kan gjøre lekser, drive med hobby eller tegne, etter at skoledagen er over. Med et praktisk skrivebord, en komfortabel stol og smart oppbevaring, har du laget et lite minikontor. Et godt tips, er å plassere en bordlampe på skrivebordet, slik at barnet også kan lese og pusle i mørket.

Klikk her for å bla rundt blant skrivebord, hyller og mye mer, som piffer opp barnerommet og det nye hjemmekontoret.

 

3. Yttertøy

Regnkläder.pngFor lek og moro i allslags vær, trenger man fint og funksjonelt yttertøy. Vi vet jo alle at det ikke finnes dårlig vær, bare dårlige klær. Høsten har virkelig sin sjarm, med alle de vakre fargene sine. Men med høsten, kommer også litt kjøligere vinder og en og annen regnskur. Med andre ord, er det snart på tide å forberede barna på å kle seg i ordentlige og funksjonelle plagg til uteleken. Heldigvis finnes det massevis av praktiske regnklær som holder barnet ditt tørt, fine høstjakker og slitesterke sko, til både store og små.

 

4. Penner og pennal

Pennor och pennskrin.pngPå skolen blir det mye skriving og tegning. Da gjelder det å være forberedt med et velfylt pennal. Har du en liten Frozen- eller LEGO-entusiast hjemme, kan dere kanskje satse på et pennal med motiv av favorittkarakterene. Har du i stedet en liten mini-Picasso, er det kanskje bedre å satse på et stort og praktisk pennal fra Beckmann, med plass til alt av skrivesaker.

 

5. Sykkel

Cyklar.png
Å sykle til og fra skolen er ikke bare bra for kroppen, sinnet, lommeboken og miljøet – det er også en koselig ekstrastund sammen med den lille krabaten din. Hos oss finner du massevis av sykler i ulike modeller og farger, og med ulike funksjoner. Vi har alt fra løpesykler og trehjulinger, til sykler til den mer erfarne syklisten. Uansett hvor herlig det er å sykle, må du for all del ikke glemme hvor viktig det er å bruke hjelm.

 

Klikk her for å se hele vårt store sykkelsortiment. Er du usikker på hvilken hjulstørrelse barnet ditt skal ha? Da kan du sjekke ut størrelsesguiden for barnets lengde og alder her.

 

6. Matboks og vannflaske

Matlådor och flaskor.pngMatboks og vannflaske til skolematen, må selvfølgelig med. Velg og vrak blant en mengde forskjellige matbokser og vannflasker, med søte og morsomme motiver, fra flere populære varemerker.  

 

Lagre gjerne sjekklisten nedenfor, eller sjekk ut alle våre Back-to-school-produkter ved å trykke her. Med vår sjekkliste, blir du garantert 100% klar for skolestart i august.

Alla.png