Gjenvinnbare klær fra Didriksons

Funksjonelt, slitesterkt og rimelig yttertøy, er tre ord man ofte forbinder med Didriksons. I tillegg til disse, kan man også legge til ord som holdbarhet og miljøvennlig på listen. Dagens innlegg handler om Didriksons gjenvinnbare yttertøy.

Didriksons har produsert klær siden 1913, og er kjent for å være både funksjonelle, rimelige og lekevennlige. De fokuserer på god kvalitet og slitesterke materialer for allslags vær. Her finner du hele Didriksons sortiment.

I tillegg til kvalitet og slitestyrke, fokuserer Didriksons også på holdbarhet – både når det kommer til plagget i seg og selve klesproduksjonen. Plagget skal ikke bare holde i lang tid, men også produseres med materialer og en produksjonsprosess, som er vennlige mot miljøet. Nedenfor ser du tre herlige nyheter fra Didriksons, som både er fine, komfortable og gjenvinnbare.
 

Gläntan jakke

Gläntan er en 100% vind- og vanntett jakke, med teipede sømmer. Jakken har en matt og myk overflate med klassisk passform, som kan forlenges opptil én størrelse i ermelengde, med Extend size-funksjon. Materialet er i 100% gjenvinnbar polyester. Dette betyr at jakken er forberedt for en ny framtid, og kan gjenvinnes for å bli til nytt materiale, eller et nytt plagg, når det er på tide å kvitte seg med den. Jakken finnes i farger som gul, grønn, rosa og blå.

 • Gjenvinnbar polyester
 • Fôret innside
 • Extend Size-funksjon
 • Refleksdetaljer
 • PFC-fri vannavstøtning
 • Navnelapp

glantan_780X500.jpgDidriksons Gläntan Jakke, Pollen Yellow


Monte fleecejakke og Monte fleecebukse

Monte fleecejakke er en tynn og koselig fleecejakke, med en børstet innside, klassisk passform og raglanermer for optimal bevegelighet. Jakken isolerer kroppen, for å sikre at barnet alltid har riktig temperatur. Den kan derfor brukes separat, som en varm og myk genser, eller som et varmende lag under ytterjakken. Det samme gjelder for Monte fleecebukse, som er en herlig, matchende bukse, med justerbar midje. Både jakken og buksen er laget i et ECO progressive-materiale, med 30% gjenvunnet polyester. Begge finnes dessuten i flere flotte farger – hvilken bli din favoritt?

 • 100% polyester, hvorav 30% er gjenvunnet
 • Myk, børstet innside
 • Nupper seg ikke

monte_fleece_bla_780X500.jpgDidriksons Monte Fleecejakke, Navy

monte_miljo_3_780X500.jpgDidriksons Monte Fleecejakke, Navy


Monte Print jakke

Monte fleecejakke finnes også i et flott terazzo-mønster, og er en tynn fleecejakke med børstet innside. En tøff jakke, som isolerer kroppen og sørger for at barnet alltid har riktig temperatur. Også fleecejakken, Monte Print, er laget i et ECO progressive-materiale, med 30% gjenvunnet polyester.

 • 100% polyester, hvorav 30% er gjenvunnet
 • Myk, børstet innside
 • Nupper seg ikke

monte_miljo_780X500.jpgDidriksons Monte Fleecejakke, Navy Terazzo

monte_print_780X500.jpgDidriksons Monte Fleecejakke, Pollen Yellow Terazzo

 

Vil du lese mer om yttertøy? Sjekk ut innlegget: Myter om yttertøy her.