Våre fem favorittvognposer i forskjellige prisklasser!

Det finnes forskjellige typer vognposer. I dagens innlegg hjelper vi deg med å finne ut hvilken modell som passer best for akkurat deg og ditt barns behov. 

På hjemmesiden vår finner dere et bredt sortiment med vannresistente, slitesterke og varmende vognposer for barn opptil 4 år. Selvsagt er det massevis av farger, mønstre og designs å velge mellom – noe for enhver smak, helt enkelt! Klikk her for å komme til alle vognposene!  

Hensikten med vognposen er først og fremst å beskytte barnet mot vær og vind, samt å beholde barnets egen varme. En vognpose har med andre ord samme funksjon som en vinterdress, men er kanskje enda litt viktigere, siden de små barna ikke beveger seg like mye. Det er også praktisk med en vognpose på handleturen, når dere gjerne befinner dere ute og inne om hverandre. Da slipper du å kle av og på barnet ditt gang på gang, men kan isteden bare åpne/lukke vognposen!

Hvilken vognpose passer for dere? Her tipser vi om fem favoritter i forskjellige prisklasser!

Den rimelige allround-vognposen
Om du er ute etter en rimelig vognpose du kan bruke året rundt, er 2ME Vognpose Båstad å anbefale. Den er laget av bomull, og har et fôr av fleece, og med glidelåsen i hodeenden, kan du forme en «hette» til barnet. 

En klassisk og populær vognpose
Hvis du har mange vogner du vil bruke den nye vognposen i, foreslår vi Petite Chérie Essence. Dette er en klassisk vintervognpose som har alt du kan ønske deg til en skikkelig god pris! Varmt fyll, fluffy teddypels, to glidelåser på hver side, en innside med uttak for 5-punktssele, og ikke minst passer den de fleste barnevognene på markedet!

Vognposen med unikt mønster
Nordbjørn Vognpose Fox passer deg som vil stikke deg litt ut. Posen har et unikt mønster som piffer opp barnevognen, og som dessuten underholder barnet. Foruten den stilige designen, er denne vognposen også veldig praktisk, med sitt varme fyll, glidelåsene på hver side, og utformingen, som gjør at den passer de fleste barnevogner på markedet. 

Den stilrene vognposen for vintersesongen
Er det minusgrader der du bor? Da kommer den stilrene vognposen Nordlys Vognpose Wool til å varme godt! Den er laget i merinoull, og har et nordisk, minimalistisk utseende. En perfekt vognpose som leverer både hva gjelder stil og funksjon. Denne modellen er dessuten vannavstøtende.

Vognposen som holder lenge
Voksi Urban Vognpose er en moderne vintervognpose i høy kvalitet, som kan brukes i flere år – helt frem til barnet ditt er 4,5 år gammelt.  Her inngår to forskjellige overdeler, som kan byttes ut etter hvert som barnet ditt vokser. I tillegg til at den kan utvides på denne måten, er posen laget av 100 % ull, har doble glidelåser, og en fotende som kan åpnes, så man kan justere temperaturen som man vil, samt ta av overdelen helt. 

Ikke gå glipp av en annen av våre vognposeartikler! Her kan dere lese mer inngående om vognposer, og hva som kan være smart å tenke på før du går til innkjøp.

Åkpåsar-NO.jpg1. 2ME Vognpose Båstad 2. Petite Chérie Essence Vognpose 3. Nordbjørn Vognpose Fox 4. Nordlys vognpose Wool 5. Voksi Urban Vognpose

nordlys-åkpåse_780X500.jpgNordlys vognpose Grey 
 

----------------------------------------------------------------------------------------------

@nathaliefaulseit