Julegavetips til barn i alle aldre

På hjemmesiden vår finner du en hel guide med julegavetips, til barn i alle aldre. I dagens innlegg løfter vi fram tre produkter, fra hver alderskategori, som vi liker ekstra godt!

Hele guiden med julegavetips finner du her! I slutten av innlegget finner du i tillegg to produkter, som ble kåret til Årets Leke og Årets Babyleke – begge disse er selvfølgelig også supergode gavetips, til den som er i gang med julegavehandelen.


0-2 år

0-2.jpgLEGO DUPLO 10884 Mine Første Balansedyr


Moweo Playful Lære-Å-Gå-Stol (fra 6 mnd.)
En gåstol er perfekt, når barnet øver på å ta seg fremover på egen hånd. Akkurat denne gåstolen, er utstyrt med lys- og musikkfunksjon, og kan i tillegg brukes som matstol, ved å fjerne lekebordet.

VIGA Puttekasse (fra 12 mnd.)
Hva sier du til en puttekasse med 12 fargerike deler, som trener både barnets motorikk og logiske tenkning? Perfekt julegave, sier vi, i hvert fall!

Starplay Sklie (fra 1 år)
Når det er tid for den for barnets første sklietur, er dette den perfekte sklien! Slien er dessuten laget for både innendørs- og utendørsbruk.


3-4 år

3-4.jpgClassic World Togbord 90 Deler, Grå


Alice & Fox Kjøkkenleker Frokostsett (fra 3 år)
Skal det være en nybrygget kopp med kaffe og en ristet brødskive med syltetøy? Dette fine og detaljrike frokostsettet i tre, har det som trengs for en koselig frokost.

Alex’s Garage Radiostyrt Brannbil (fra 3 år)
Tuut tuuut, her kommer alle små livredderes drømmegave! En kul, radiostyrt brannbil, som i tillegg kan sprute vann!

Bosch Verktøysett (fra3 år)
Nå trenger du ikke lenger å ringe etter en snekker, når ting må fikses! Dette settet inneholder nemlig 36 deler med nødvendig verktøy – alt fra hjelm, bor og sag, til hammer, skrutrekker og skiftenøkkel.


5-7 år

5-7.jpgHobie & Bear Lekegitar, Teal


Fippla Globus med Dyremotiv (fra 5 år)
Til alle dyreelskerne der ute, er denne flotte globusen en optimal julegave! Globusen har innebygget lys på innsiden, og viser hvor i verden de ulike dyrene bor.

Crea Bella Mega Perlesett (fra 5 år)
Noe som har vært veldig populært siden vi selv var små, er perler i alle slags former og farger – her er det bare å forberede seg på å få massevis av nydelige armbånd og kjeder!

Hasbro Spill Twister (fra 6 år)
Her har vi en skikkelig klassiker, når det kommer til selskapsspill. Utfordre hele familien i real balansekunst!


8-12 år

8-12.jpgLEGO Hidden Side 70425 Newburys Hjemsøkte Videregående


Art Park Maleeske Med Staffeli (fra 6 år)
Her har vi det ultimate malersettet, som inneholder alt du trenger for å bli den nye Picasso! Settet inneholder alle mulige maleredskaper og et innebygget staffeli, noe som gjør at det enkelt kan tas med dit kreativiteten befinner seg.

STIGA Zap TZ Tricksparkesykkel (fra 7 år)
En trickscooter fra STIGA, er et must for alle som elsker action og fartsfylt freestyle-kjøring! Takket være sparkesykkelens demping, passer den både til rampekjøring, avanserte triks og skikkelig kule stunts!

Hasbro Monopol Classic (Fra 9 år)
Hvis du er ute etter noe å gjøre sammen med hele familien, er det klassiske brettspillet, Monopol, alltid en sikker vinner! Bli den rikeste spilleren, med flest gater, hus og hoteller, og tving de andre i konkurs!

Ravensburger GraviTrax Startkit (Årets Leke 2019, fra 8 år)
Med kulebanesystemet GraviTrax fra Ravensburger, kan du bygge en hel verden av kulebaner! Kulebanene fra GraviTrax er både morsomme og en smule utfordrende, og vi forstår veldig godt hvorfor denne leken vant Årets Leke 2019. Til kulebanene finnes det også massevis av spennende og kompletterende påbyggingssett, for den ultimate byggegleden – et skikkelig godt julegavetips!
 

Årets Babyleke 2019 er…

22222.jpg


BRIO 30388 Radiostyrt Bil (fra 2 år)

La oss presentere Årets Babyleke 2019: BRIO 30388 Radiostyrt Bil! Den klassiske BRIO-bilen har nå gjort comeback i radiostyrt form, med 70-tallsinspirert racerbildesign. Den har en rekkevidde på 15 meter og styres enkelt med fjernkontroll. Bilen gikk av med seieren som Årets Babyleke 2019, med begrunnelsen: «Så lettstyrt, at selv den yngste kan håndtere den på en morsom måte, og utvikle motorikken og romfølelsen sin». En garantert favoritt blant små fingre!

 

Vil du ha ENDA FLERE tips til julegaver? Sjekk ut hele guiden med julegavetips her!

_______________________________________

https://www.alltomleksaker.se/nyheter/arets-leksak-2019/