Favoritter fra Jollyrooms julekatalog 2019

Julekatalogen vår for 2019 har ankommet – full av julegavetips for barn i alle aldre! I dagens innlegg setter vi søkelys på noen av våre absolutte favorittgaver fra katalogen.

Dere finner hele julekatalogen her!

For de minste 🎁

MELAMINSETT MUMMITROLLET (fra 6 mnd)

Hva er det som er både søtt, praktisk og morsomt? Jo, et sett med  tallerken, skål, bestikk og sølefri barnekopp, med motiv fra den populære mummifamilien! Alle deler tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn, og har silikon på undersiden, noe som underletter ved middagen. Koppen har dessuten to håndtak, og kan brukes uten ventil når den lille skal lære seg å drikke selv. 

FIRST WORLD BABY DUKKE FLOWER (fra 10 mnd)

Dukken fra Cloudberry Castle er ingen vanlig dukke, den har hele 24 naturtro funksjoner. Trykk på magen, så ler, gråter eller babler dukken – kjempemorsomt!

LÆR-Å-GÅ-VOGN (fra 1 år)

Dette er en perfekt julegave for familiens minstemann. Når man har begynt å gå, kan det være godt med en vogn å støtte seg til. Og til glede for alle foreldre, har vognen myke hjul som ruller stille, og som ikke lager merker i gulvet – win win!

LEGO DUPLO (2-5 år)

LEGO har lenge vært en favoritt blant både store og små. For de minste er LEGO DUPLO ekstra fint, siden klossene er tilpasset små hender. LEGO er både morsomt og lærerikt, og kan tilby alt fra lys og lyd, til bevegelse og herlige dyrefigurer. Vi har supermye LEGO på hjemmesiden vår, om du vil ta et titt kan du klikke her! 

For de litt større 🎁

KASSAAPPARAT (fra 3 år)

Vi elsket vel alle å leke butikk da vi var små? Med kassaapparatet fra Fippla, er sjansen stor for at familie og venner må leke kunder! Heldigvis tar apparatet både kort og kontanter! Her finner du dessuten massevis av annet tilbehør som er perfekt å leke butikk med. 

KINETIC ELBIL (fra 3 år)

På med sikkerhetsbeltet, nå er det klampen i bånn! I denne miniversjonen av en Volvo XC60, kan alle små kids gli fram med stil, samtidig som favorittmuiskken siver ut av høyttalerne! Selvsagt inngår det en fjernkontroll, så en voksen kan styre til barna har blitt trygge bak rattet. 

GPS-KLOKKE (3-12 år)

Klokken Cmee C2 er en GPS-klokke som holder oversikten over både tid og barn! Med praktiske funksjoner som vannbeskyttelse, telefon, kamera, skritteller og chat, er dette en klokke som yter det lille ekstra! Tilgjengelig i flere farger. 

DUKKEHUS PIRATE COVE (fra 5 år)

Skip o hoi, la oss presentere et lekehus med tilhørende sjørøverskip! Med flere etasjer, utkikkstårn og et skummelt fangehull, er dette ingen trygg plass for vanlige landkrabber, bare små sjørøvere!

For de største🎁

LEGO DISNEY FROZEN (fra 6 år)

En magisk julegave til alle mine-Elsaer og mini-Annaer! Med Elsas krefter åpnes dørene til det vakre ispalasset, hvor bare fantasien setter grenser!

SPILLEBORD 2-I-1 FOTBALL (fra 6 år)
Fotballfantast eller biljardelsker? Pytt, hvorfor velge når man kan få begge deler? Dette spillebordet tilbyr fotball OG biljard. En helt super julegave hele familien kan få glede av!

SPARKESYKKEL TRICK (fra 7 år)

En tøff sparkesykkel fra Pinepeak, er den selvsagt julegaven for den som søker fart og eventyr! Styret kan roteres 360 grader – man kan jo bare tenke seg hvilke råfete triks man kan gjøre! Sparkesykkelen har dessuten en slitesterk stålramme, og PU-hjul, så den kan brukes år etter år. Ikke glem beskyttelsesutstyr!

DAYBREAKER 2.0 FLEECE JAKKE (str. 92-176)

Ingen jul uten myke pakker! Denne stilige fleecejakken er laget av Polartec®-fleece, og har YKK®-glidelås, høy krage, og tommelhull i handleddene! 

Her finner du massevis av andre funksjonelle barneklær fra Helly Hansen. Med slitesterke og gode materialer, er det ikke rart dette er et av Skandinavias topp 3-merker innen funksjonsklær!

Lykke til med julegaveshoppingen, og ikke glem å ta en bust i bakken av og til, og nyte all kosen, som julen tross alt handler om!