Bestselgende bassenger akkurat nå!

Med våre bassenger og vannleker kan barna kjøle seg ned i sommervarmen, samtidig som de har det kjempemorsomt! Se favorittene innen badebasseng og vannleker, og finn sommerferiens nye superhit!​

På hjemmesiden vår finner du bassenger til hele familien, i alle størrelser og modeller, og selvfølgelig også i alle prisklasser. Med et hav av bassenger å velge mellom, med alt fra små babybassenger til større overbakkebassenger og avslappende spabad, kan det imidlertid være vanskelig å vite akkurat hvilket basseng man bør velge. I dette innlegget lister vi derfor opp våre favoritter innen bassenger og vannleker, slik at avgjørelsen kanskje blir litt lettere.

vattenlek_aquaplay_780X500.jpg

1. Babybassenger
Babybassenger finnes i både oppblåsbare modeller og modeller med faste sider og gulv. Det som er ekstra bra med akkurat babybassenger, er at de ikke tar spesielt stor plass, og dermed kan plasseres på både store og små områder. Blant våre babybassenger, er det særlig to bassengvarianter fra Bestway, som står som soleklare favoritter. Det første babybassenget, Bestway Lekesenter Havsliv, er et supermorsomt basseng med integrert badeland – perfekt til babyer og små barn. Bassenget er oppblåsbart, og leveres i tillegg med flere fargerike og spennende fisker.

En annen storfavoritt, er dette superpraktiske babybassenget, med det superenkle navnet: Bestway Babybasseng. I dette klassiske babybassenget, med mykt og oppblåsbart gulv, kan de minste sitte godt og komfortabelt mens de plasker og leker. Bassenget er enkelt å blåse opp og tømme for luft, og er dessuten utrolig praktisk å ta med seg på ferien. Og dere, se på den gunstige prisen!
 

2. Overbakkebassenger
Hvem vil vel ikke ha luksusen av å kunne kjøle seg ned i sitt eget badebasseng? Til de litt større områdene, anbefaler vi overbakkebassenget Bestway Steel Pro. Dette badebassenget er raskt og enkelt å montere, og har god plass til hele familien – perfekt til varme sommerdager! Med bassenget følger det også med filterpumpe og reparasjonslapper.

Til dere som ønsker et så praktisk og funksjonelt badebasseng som mulig, er det Bestways Fast Set Pool som gjelder. Bassenget monteres raskt, tar liten plass og krever lite jobb for å blåses opp – mer praktisk badebasseng skal man lete lenge etter!

Når man bader utendørs, kan det være vanskelig å beskytte seg godt mot solen og de skadelige UV-strålene. Med dette overbakkebassenget med UV-tak fra Bestway, kan du imidlertid bade og kose deg så lenge du vil, uten å stadig måtte smøre på et nytt lag med solkrem. Bassenget gjør seg dessuten like bra på store områder, som på litt mindre.


3. Spa- og boblebad
I tillegg til både babybassenger og de litt større familiebassengene, vil du også finne herlige boblebad og utespa på hjemmesiden vår – for hva er vel ikke mer deilig enn å slappe helt av, med et herlig spabesøk i egen hage? På hjemmesiden vår har vi flere ulike modeller å velge mellom, men vår absolutte favoritt er Bestway Lazy-Z-Spa Pool. I dette herlige spabadet kan du og familien nyte en vanntemperatur på 40 grader, som styres via det lettinstallerte, digitale kontrollpanelet. Boblebassenget har dessuten en superpraktisk størrelse, som gjør at det kan plasseres nesten overalt.
 

4. Eventyrbassenger
Denne kategorien er en soleklar favoritt blant barna! La hagen deres forvandles til et helt eget badeland, med det fantastiske eventyrbassenget Bestway H2OGO. Bassenget blåses enkelt opp på mindre enn to minutter, takket være den medfølgende GFCI-pluggen. Hele fortet er stabilt, og festes i bakken for økt sikkerhet. Et sikkerhetsnett er i tillegg satt opp rundt det høyeste punktet.
 

5. Flytemadrasser og vannleker
Sist, men ikke minst, må vi selvfølgelig ikke glemme det fantastiske utvalget vårt av flytemadrasser. Varemerket Intex har flere morsomme alternativ, som for eksempel dette Ride-On flyet, som i tillegg har en innebygget vannpistol – superfett!

En av bestselgerne våre er imidlertid AquaPlay Amfie World, en fantastisk morsom vannleke, som dessuten er det største kanalsystemet fra AquaPlay. Kanalsystemet har flere forskjellige lekestasjoner og morsomme tilbehør, som løftekran, sluser, broer og ramper. Bedre enn det, blir det knapt!

Selvfølgelig skal vi heller ikke glemme de superheftige vannskliene fra Bestway! Med disse vannskliene er det bare å rulle ut banen, koble til hageslangen og fylle sklien med vann, så er man good to glide!

aquaplay_780X500.jpg

Du finner selvfølgelig også UV-klær og andre morsomme utendørsleker på hjemmesiden vår!

________________________________________________

@miiametsoblog

@ekaterinaandersen

@mytwins_and_i