NEW IN – vårens mest populære yttertøy!

Våren har endelig kommet, og det feirer vi med mengder av nytt yttertøy i sortimentet vårt! I dagens innlegg viser vi noen av de flotte vårantrekkene som har landet på hjemmesiden vår, og gir i samme slengen en liten pekepinn på de forskjellige klærnes funksjon, slik at det blir lekende lett å velge riktig yttertøy.


Skallklær og Softshell
Med det skiftende været som gjerne kommer med våren, er en skall- eller softshell-jakke et utmerket valg. Både skalljakker og softshell-jakker beskytter mot vær og vind, men har likevel litt forskjellige egenskaper. Mens skalljakkene ofte har en membran eller coating, som gjør de helt vind- og vanntette, har softshell-jakken gjerne et mykere yttermateriale, som ikke er like tett. Dette er også noe av grunnen til at en softshell-jakke både kan brukes som et mellomlag eller ytterlag, mens skalljakken som regel egner seg best som ytterlag. Blant vårnyhetene på hjemmesiden vår, finner du flotte skalljakker fra Petite Chérie Atelier og softshell-jakker fra Nordbjørn.


Skalljakker fra Petite Chérie Atelier

bloggen_trendsamall_780X500.jpg1. Petite Chérie Atelier Astrid Skalljakke, Lavender 2. Petite Chérie Atelier Astrid Skalljakke, Lichen Green

Vårnyheten Astrid, fra Petite Chérie Atelier, er en nydelig skalljakke med fine detaljer. Skalljakken er fôret med varmende polyester, er både vind- og vannavstøtende, og har samtidig en god pusteevne. Med de nydelige volangene på jakkens fram- og bakside, er dette virkelig en jakke med det lille ekstra!
                                                                       

Softshell-jakker fra Nordbjørn

nordbjörn_780X500.jpgNordbjørn Norddal Softshelljakke, Blue

Flotte softshell-nyheter finner du i sortimentet til Nordbjørn. Her finner du blant annet jakken Norddal, som er en softshell-jakke med god pusteevne, og som i tillegg er helt vind- og vanntett – med andre ord, perfekt til bløtere vår- og sommerdager. Jakken kommer i flere flotte farger.


Alle nyheter innen skalljakker og softshell-jakker finner du her – glem ikke å matche de med et par fargerike skallbukser!
 

Lettvektsjakker

lättviktsjackal_780X500.jpg1. Nordbjørn Rosendal Lettvektsjakke, Camouflage 2. Nordbjørn Rosendal Lettvektsjakke, Dark Blue

En tynn, men varmende jakke, er perfekt om våren. Våre sesongnyheter innen lettvektsjakker, er både fine og funksjonelle, og kommer i flere fine farger og mønstre. Disse jakkene kan brukes både som ytterjakke alene, eller som et varmende mellomlag under en annen jakke.


Klikk her for å komme til alle våre nye lettvektsjakker.
 

Regntøy

regnplaggl_780X500.jpg1. Petite Chérie Atelier Belle Regndress Fôret Baby, Cashmere Blue 2. Nordbjørn Skagerak Fôret Regnsett, Yellow

Også mengder av obligatoriske hoppe-i-vannpytt-plagg, har landet på hjemmesiden vår. Her kan du velge og vrake blant regntøy i forskjellige modeller, farger og mønstre, og med forskjellige funksjoner. Vi har alt fra regnjakker og regnbukser, til todelte regnsett og hele regndresser – rett og slett noe for enhver smak! Med regntøyet, kan det også være praktisk med et par regnvotter, slik at også hendene holder seg varme og tørre i regnet.
 

PC_nordbjörn_regn_780X500.jpg1. Norbjørn Regnsett, Rainbows 2. Nordbjørn Regnsett, Classic Leo
 3. Petite Chérie Atelier PU Sett, Pistachio Bloom

Vårens nyheter innen regntøy finner du her.
____________________________________

@2kinderlachen
@drillingsglueck
@guelay.enissa
@josefinthornblom
@little.ones.and.me
@minna_elisa_
@minrede
@sofiemartinee