Tips - morsomme framkomstmiddel til skolen!

Skolestarten er rett rundt hjørnet og for å gjøre veien dit litt morsommere tipser vi i dagens innlegg om morsomme fremkomstmiddel til å ta seg fram på. Vi tipser også om produkter som kan være bra å ha med seg på veien.

Sykkel

Å sykle er morsomt, miljøvennlig og gir en god start på skoledagen. Velg blant sykler i massevis av ulike modeller, farger og funksjoner. Alt fra kule mountain bikes med mange gir, til tradisjonelle og enklere sykler.

 

Elsykkel & Elscooter

Når dine barn har blitt litt eldre kan en elsykkel eller elscooter være et morsomt alternativ til en «vanlig» sykkel. I vårt store sortiment har vi et stort utvalg av flotte, sikre og pålitelige elsykler og elscootere.

Les mer om fordelene med elkjøretøy her!

 

Sparkesykkel og kickbikes

Sus fram til skolen på en ny sparkesykkel! Hos oss kan du velge blant flere heftige sparkesykler og kickbikes av høy kvalitet – med to hjul, tre hjul, med eller uten batterier!

 

Skateboard

Å kjøre skatevoard krever en del teknikk, men når du har lært deg er det vanskelig å slutte å kjøre. Vi har alternativer for både nybegynneren og for den mer erfarne skateren! Velg blant alt fra klassiske «bananbrett» til stilfulle longboards og mer seriøse «proffbrett». Skulle du ville ta en pause fra all kjøringen, er mange av våre skateboards lette å feste i ryggsekken slik at du i tilfellet kan bære den med deg.

Hoverboard

Alle har vel fått med seg disse små, morsomme hoverboardsene! En morsommere måte å ta seg til og fra skolen kan vi ikke komme på. Vi har mange ulike modeller på vår hjemmeside, så det er bare å finne deres favoritt!

Inlines

Å kjøre inlines er noe som har vært populært i mange år – vi forstår hvorfor! Hvorfor ikke kjøre til skolen med inlines på, og få litt sunn hverdagsmosjon på kjøpet?

GPS-klokke

Er dine barn i den mellomalderen da du ikke helt tør å slippe dem i vei til skolen så er GPS-klokker et veldig bra alternativ! Med disse kan dere føle ekstra trygghet og sikkerhet, da de via GPS-signaler sender informasjon til din telefon eller nettbrett slik at du kan se hvor ditt barn befinner seg.

Hjelm

Glem ikke hjelm og annen beskyttelse! Hvor morsomt det en er å suse fram, så kan det få veldig kjedelige konsekvenser om ulykker skulle oppstå.

Skolestarten er rett rundt hjørnet og for å gjøre veien dit litt morsommere tipser vi i dagens innlegg om morsomme fremkomstmiddel til å ta seg fram på. Vi tipser også om produkter som kan være bra å ha med seg på veien.

Sykkel

Å sykle er morsomt, miljøvennlig og gir en god start på skoledagen. Velg blant sykler i massevis av ulike modeller, farger og funksjoner. Alt fra kule mountain bikes med mange gir, til tradisjonelle og enklere sykler.

 

Elsykkel & Elscooter

Når dine barn har blitt litt eldre kan en elsykkel eller elscooter være et morsomt alternativ til en «vanlig» sykkel. I vårt store sortiment har vi et stort utvalg av flotte, sikre og pålitelige elsykler og elscootere.

Les mer om fordelene med elkjøretøy her!

 

Sparkesykkel og kickbikes

Sus fram til skolen på en ny sparkesykkel! Hos oss kan du velge blant flere heftige sparkesykler og kickbikes av høy kvalitet – med to hjul, tre hjul, med eller uten batterier!

 

Skateboard

Å kjøre skatevoard krever en del teknikk, men når du har lært deg er det vanskelig å slutte å kjøre. Vi har alternativer for både nybegynneren og for den mer erfarne skateren! Velg blant alt fra klassiske «bananbrett» til stilfulle longboards og mer seriøse «proffbrett». Skulle du ville ta en pause fra all kjøringen, er mange av våre skateboards lette å feste i ryggsekken slik at du i tilfellet kan bære den med deg.

Hoverboard

Alle har vel fått med seg disse små, morsomme hoverboardsene! En morsommere måte å ta seg til og fra skolen kan vi ikke komme på. Vi har mange ulike modeller på vår hjemmeside, så det er bare å finne deres favoritt!

Inlines

Å kjøre inlines er noe som har vært populært i mange år – vi forstår hvorfor! Hvorfor ikke kjøre til skolen med inlines på, og få litt sunn hverdagsmosjon på kjøpet?

GPS-klokke

Er dine barn i den mellomalderen da du ikke helt tør å slippe dem i vei til skolen så er GPS-klokker et veldig bra alternativ! Med disse kan dere føle ekstra trygghet og sikkerhet, da de via GPS-signaler sender informasjon til din telefon eller nettbrett slik at du kan se hvor ditt barn befinner seg.

Hjelm

Glem ikke hjelm og annen beskyttelse! Hvor morsomt det en er å suse fram, så kan det få veldig kjedelige konsekvenser om ulykker skulle oppstå.

TRENDS BILDE KOLLAGE.jpg

 

1. Sparkesykkel og kickbikes 2. Elsykkel & Elscooter 3. Sykkel 4. Inlines 5. Beskyttelse 6. Skateboard 7. Hoverboard 8. Hjelm 9. GPS-klokke